Omega 6

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Omega 6  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Omega 6
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
randall

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 12:28 pm    Předmět: Omega 6 Odpovědět s citátem

No konečně to tu někdo napsal, že ty buráky jsou fakt sranec.Toxiny se pražením zničí jen z částí, na druhou stranu, jestli je tam nějakej prospěšnej tuk ( což pochybuju, převážně omega 6,), tak se tím pražením znehodnotí.Když už do sebe prát omega 6 tak radši v oliváči, kterej ma přidanou hodnotu v nečem jiném.
Sakra byl bych rád, kdyby mi to někdo kdo tomu opravdu rozumí vymluvil. Taky bych se ho užral, ale bohužel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
raw

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jím arašídy každý den... asi umřu

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
randall

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem blb, omlouvám se, že jsem to vložil kam jsem neměl a ty člověče neumírej.Dávka je jed!
Moocha

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

randall napsal:
.Dávka je jed!

To říkala i naše paní chemikářka :) že i kuchyňská sůl je jed, když jí člověk zbaští čtvrt kila.
člověk

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jed je i ten vzduch co tu dýcháme... pokud nežiješ někde na horách

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
randall

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To říkala i naše paní chemikářka :) že i kuchyňská sůl je jed, když jí člověk zbaští čtvrt kila.

Přesně tak :-)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 1:17 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

randall napsal:
No konečně to tu někdo napsal, že ty buráky jsou fakt sranec.Toxiny se pražením zničí jen z částí, na druhou stranu, jestli je tam nějakej prospěšnej tuk ( což pochybuju, převážně omega 6,), tak se tím pražením znehodnotí.Když už do sebe prát omega 6 tak radši v oliváči, kterej ma přidanou hodnotu v nečem jiném.
Sakra byl bych rád, kdyby mi to někdo kdo tomu opravdu rozumí vymluvil. Taky bych se ho užral, ale bohužel.

Omega 6 jsou taky potřeba, ale je fakt, že běžně je příjímáme v nepotřebném nadbytku a omega 3 váznou (už jen kvůli nedostatečné konzumaci ryb). Nicméně jednou za čas si dát arašídy, kešu apod. k nějakému dobrému filmu a vínu, proč ne? Zatím jsem teda u televize nepřišel na chuť k tomu, abych si otevřel flašku extra virgin a usrkával.
randall

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

,tak třeba mandle,ale jasně, jen jsem narážel na to, že asi není vhodný na arašídy hledět jako na kvalitní zdroj živin a zařazovat je denně. Jinak já radši dobrej sýr a k tomu víno.
madball

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
jed je i ten vzduch co tu dýcháme... pokud nežiješ někde na horách

Asi ani nevíš, jakou máš pravdu. Kyslík v nadměrným množství je pro tělo jedovatej. :)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
yura

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 1:52 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

eSko napsal:
randall napsal:

Omega 6 jsou taky potřeba, ale je fakt, že běžně je příjímáme v nepotřebném nadbytku a omega 3 váznou (už jen kvůli nedostatečné konzumaci ryb). Nicméně jednou za čas si dát arašídy, kešu apod. k nějakému dobrému filmu a vínu, proč ne? Zatím jsem teda u televize nepřišel na chuť k tomu, abych si otevřel flašku extra virgin a usrkával.
Obcasnou konzumaci u TV tady nikdo nikdy neresil, tak nechapu proc ju vubec zminujes. Jinak presne jak pises omega6 ma kazdej z bezne stravy dostatek a proto když uz jist nejake extra tuky pro doplneni tuku, tak je jasny, ze je lepsi si vybrat ty kvalitnejsi s vyssim obsahem omega3, ale koho to zajima, když si muze koupit pytel arasidu za par šupu ze..
arkan

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2014 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Polotovary jsou vyráběny s omega-6 oleji, aby se prodloužila jejich životnost v supermarketech. Ačkoliv omega-6 oleje patří mezi esenciální – jsou součástí každé buněčné stěny, která kontroluje výměnu látek mezi vnitřkem buňky a okolím – musí být konzumovány ve správném poměru k olejům omega-3.

Pokud se tato rovnováha posune ve prospěch přílišné konzumace olejů omega-6, produkují buněčné membrány blokovací chemikálie. Dnešní strava obsahuje extrémní nepoměr těchto olejů. Tato nerovnováha se pohybuje mezi 15:1 až do 30:1 ve prospěch omega-6. To znamená obrovské množství cytokinů vyvolávajících záněty. Optimální zdravý poměr by měl být 3:1.

Řešení je zařadit do jídeláku potraviny s omega 3 ,dobré jsou v tomto tresčí játra ve vlastní štávě, z oblasti Island, norsko, Gronsko.

Rychle na stránku:

Přejdi na: