Fitko pro polosportovce v Praze:-)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Fitko pro polosportovce v Praze:-)  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Fitko pro polosportovce v Praze:-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Povalec

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 11:42 am    Předmět: Fitko pro polosportovce v Praze:-) Odpovědět s citátem

Ahoj,

jak již nadpis napovídá rád bych našel fitko pro polosportovce mého ražení v Praze. Jelikož jsem cosi co se dá nazvat oplácaným nováčkem (194/110) chtěl bych aby ono fitko mělo jednak kvalitní kardiozonu - optimálně dostatečnou zásobu běhacích pásů, ale také dostatečný počet volných vah (jednu bench lavičku na celé obří fitko nepovažuji za dostatečné). Bylo by fajn kdyby bylo poblíž centra popřípadě někde na trase metra B, nebo v jakékoli rozumné dostupnosti mezi bydlištěm a pracovištěm (Rudná u Prahy - Vyšehrad). Cenový limit by byl tak dejme tomu do 2000 měsíčně. Vyzkoušel jsem Family Fitness Olgy Šípkové na Zličíně - tam se mi líbilo kardio, silová část ale byla slabší - stejně tak Factory Pro na Smíchově - jako nováček příliš nevyužívám stroje a soustředím se na základní cviky s volnou váhou. Vyzkoušel jsem také Kentoya Fitness na Zahradním městě - to se mi docela zamlouvalo ale zase to mam opravdu dost daleko, za fitko podobného ražení ve výše zmíněných lokalitách bych byl opravdu velmi rád.
Předem děkuji všem kteří to dočetli až sem a ještě více těm kteří přispějou i nějakým tím typem.

Fajn den všem

A.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pokedex

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2000 mesicne ? ty vole :D praha je docela jinde koukam :D
Povalec

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 11:56 am    Předmět: :-) Odpovědět s citátem

No to nevim, nemam moc nastudované ceny. Koukal jsem že většinou je to spíš asi do litra, ale jak ve fitkách nemam přehled může to být někde i víc. Nicméně o tom není tato diskuze:-)
Mára1987

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2014 11:28 am    Předmět: Re: :-) Odpovědět s citátem

koukni na fitinn (bohužel ještě nemůžu vložit odkaz na stránku)...je to v holešovicích na metru, první vstup zdarma, ostatní na smlouvu, celkem velká kardio zona a volných vah tam bylo taky dost ;-)

Rychle na stránku:

Přejdi na: