Rýsovačka

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rýsovačka  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Rýsovačka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dandík

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 5:13 pm    Předmět: Rýsovačka Odpovědět s citátem

Zdravim, poprvé v životě jsem se rozhodl pokusit se shodit tuk a podívat se na tu nádheru, co jsem vybudoval . Je mi 22, 173cm, 93kg. Taky jsem se rozhodl, že si nebudu vymýšlet vlastní věci, ale pojedu podle 12-ti týdenního programu Krise Gethina z bb.com. Strava a trénink jsou mi jasný. Chtěl jsem se poradit ohledně suplementů protože Kris jich doporučuje docela dost a některý mi přijdou zbytečný. Jasný je, že budu používat protein, kreatin, BCAA, glutamine a multivitamin. Chtěl bych akorát pomoct s výběrem konkrétních BCAA a jak to dávkovat, jestli stačí podle doporučení výrobce, nebo víc. Líbily by se mi BCAA od Extrifitu, 240 kapslí. Další doplňky, kde si nejsem moc jist jsou:

L-carnitine - to asi vynechám, protože na to jsou všude špatný recenze.
Vitargo - to jsem ještě donedávna nevěděl co to je. Ale má to být rychlý sacharid pro doplnění zásob energie po tréninku. V eshopu jsem to tady nenašel, tak mě napadlo, že bych to vyměnil za maltox. To by mohlo být podobný ne? Takže bych po tréninku místo gaineru dával maltox s proteinem.
Omega 3 - zdraví prospěšné tuky ve formě tabletek. Ráno a večer.
Trávicí enzymy - pro lepší funkci střev a pomoc při trávení většího množství bílkovin. To si asi koupím.
Výtažek ze zelenýho čaje - má zlepšovat metabolismus a pomáhat při spalování. Taky pomáhá potlačovat hlad, kterej se při dietě dostavuje.
Yohimbe - to jsem taky nikdy neslyšel a nikde to nemaj. Něco s prokrvováním.

Tak co, poradí mi někdo co je prospěšný a co zbytečný? Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kreatin do diety? Já nevím no... Tuk tím sice nenabereš, ale natáhneš vodu a váah půjde nahoru
citace:
podle 12-ti týdenního programu Krise Gethina z bb.com

Aniž bych věděl o co jde, evokovalo mi to něco stylu Muscle&Fiction. Doufám, že se pletu :P
dandík

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 5:28 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

No to nevím co je Muscle and Fiction, ale tohle vypadá dost seriózně. Na bodybuilding.com tam má svoji sekci a po celých 12 týdnů tě provází tím jeho programem. Na každý den tam má video s tréninkem, rady ke stravě atd. atd. Asi sem nemůžu dát konkrétní odkaz, ale kdo chce, najde si to. Ten kreatin tam zdůvodňuje tak, že to pomáhá vytlačit pár opakování navíc a tím zvýšit intenzitu tréninku a je jedno jestli při nabírání, nebo shazování
dandík

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 5:50 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Konkrétně co jíst ne. Cvičit jo. Každý trénink má natočenej a komentář k tomu, všechny cviky, série, opáčka dopodrobna rozepsaný. Ohledně jídla akorát doporučení, který potraviny jsou vhodný. To chce vidět na vlastní oči. Takhle když to popíšu, tak si může člověk představit kde co
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muscle&Fiction je variace na název našeho oblíbeného časopisu, kterému věříme naprosto všechno co napíšou :P

Teď jsem si to vygooglil a náhodně kliknul na jedno z těch videí. Vypadá to jako nějaká velká barevná reklama, a po
1) zjištění, že to je jakejsi kulturistickej pseudopaskvil kde cvičíš jeden den nohy, druhej triceps, třetí záda atd.
a
2) velkým nápisu "always to failure" (mohlo se to týkat jen jednoho cviku, co já vím)

jsem to znechuceně jako hovadinu zavřel. Nepřijde mi to jako dobrej návod pro začátečníka.
Luster

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super bcaa do diety sou Amino x od BSN, presto ze neobsahujou zadny cukry, tak chutove sou fakt vyborny davkovat muzes klidne pred, behem i po treninku.. ja si je ted znova budu kupovat

L-carnitine - na to bych sral, jestli mas prachy, tak ybch zkusil treba shred matrix (MP)

creatin - imho do diety fajn vec, muze hodne fyzicky=psychicky pomoct

travici enzymy - no, nic tim nezkazis, ale neni to v zadnym pripade nutnost..

cukry - na vsechny rychly bych zapomnel
dandík

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to obyčejnej split ty paskvile . Že by cvičil samotný triceps, to jsem nikde nezaregistroval. Prsa/triceps, záda/biceps atd. Mně se hlavně líbí, že to mám všechno ucelený, nemusím vyhledávat kusé informace z 10-ti různých zdrojů, který se často rozcházejí. Já to podle toho zkusím, když mi to nebude vyhovovat, tak zkusím něco jinýho. Nic horšího se stát nemůže.

A za ty BCAA děkuju, ty vypadají fakt dobře, pořídím :)
Tracey

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 6:12 pm    Předmět: Re: Rýsovačka Odpovědět s citátem

Omega 3 ano, pokud nemáš dostatek tuku ze stravy (olivový olej, yby, ořechy...)

Trávicí enzymy- neuškodí, ale nejsou nutné

Yohimbin- u nás jsou doplňky s jeho obsahem zakázané
dandík

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak díky za rady. Na ty věci jako omega se asi vyprdnu. Ryby jim a olivovej olej si taky nechám v menší míře na dělání stejčků, takže to asi nepotřebuji. Určitě pořídím BCAA a glutamine. Protein, kreatin a mulťák už mám. Po tréninku budu dávat maltu s proteinem. Enzymy asi taky nebudu kupovat, zatím mi přijde, že se zažíváním problém nemám. Pojedu podle toho programu a uvidíme. Ono se to ve skutečnosti až zas tolik neliší od nějakýho normálního programu, akorát je to americky podaný Cukry rychlý teda akorát po tréninku. To se snad může ne?
Majkl_1

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zajimalo by me jakou preferujete ryzi? (natural,bilou,parabolu,jasminovouhnedou)
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do diety nejlepsi hneda natural a nebo basmati. Nejhorsi asi jasminova a ty levne bile.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jazminova a basmati.
Majkl_1

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super,diky moc a muzu se zeptat kde ji kupujes?nikde nemuzu sehnat hnedou ryzi,a to sem prosel vsechny supermarkety.
Tomkins

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na rychlý cukry bych se vyprdl, a to i po tréninku. K čemu jsou ti v dietě dobrý?
Majkl_1

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co radsi preferujete,brambory nebo ryze? (bavime se o rysovacce)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rýsovačka Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: