Trenér fitness bikiny

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trenér fitness bikiny  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Trenér fitness bikiny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
A la francaise

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 3:02 am    Předmět: Trenér fitness bikiny Odpovědět s citátem

Ahojky, ráda bych se zeptala, jak správně vybrat trenéra, který by mně připravil na soutěž v bikiny fitness? Zatím k tomu sice nemám proporce :-D ale potřebuju nad sebou pevnou hůl! Jsem z Prahy a aktuálně cvičím v BBC. Díky za info ;-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LuckyLU

PříspěvekZaslal: so červen 28, 2014 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že bys od začátku měla vybírat nějakého s tlačenkou ve "vyšších kruzích". Soudím dle výsledků letošního mistráku :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so červen 28, 2014 8:41 pm    Předmět: Re: Trenér fitness bikiny Odpovědět s citátem

LuckyLU napsal:
Myslím, že bys od začátku měla vybírat nějakého s tlačenkou ve "vyšších kruzích". Soudím dle výsledků letošního mistráku :-)

Dle mého naprostý (ale s oblibou se tradující:) nesmysl.

A la francaise napsal:
Ahojky, ráda bych se zeptala, jak správně vybrat trenéra, který by mně připravil na soutěž v bikiny fitness? Zatím k tomu sice nemám proporce :-D ale potřebuju nad sebou pevnou hůl! Jsem z Prahy a aktuálně cvičím v BBC. Díky za info ;-)

V jakém konkrétním BBC?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: