spánek

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - spánek  Úvodní stránka -> Trénink -> spánek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milcek55

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2014 7:15 am    Předmět: spánek Odpovědět s citátem

Chci se vás zeptat jak to děláte vy co máte noční. Ted mě nabídli novou práci za docela pěkný peníze a podmínky je tří směný provoz. Jak to děláte? Příjdete z noční a spíte celých 8 hodin ve dne? U mě to je právě problém nedokážu spát ve dne delší dobu. Šlo by že bych spal třeba 4 hodiny potom bych si dal fitko a pak zase šel spát. Nebo je lepší spát v kuse? Jak to děláte vy? A dá se skloubit fitko z tří směnym provozem. Vim že když se chce tak jde všechno ale chci slyšet váš názor.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ondra.kr

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2014 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já osobně dělám 12ky. Už jsem šel cvičit i rovnou z noční. Dá se všechno. Proste naspi kolik mužeš. Já to třeba neřeším a naspím někdy i jen 3 hodiny denně. A nemyslím si že by se to na postavě nějak zaznamenalo. Uvidíš sám. Musíš to zkusit
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2014 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

delam normalne, ale tak 2x za mesic mam 24 smenu
cvicit jdu hnedka po ni, nekdy beh, nekdy kruhac, podle nalady
spanek az potom, pres den stejne neusnu, takze spis protahnu slofika po obede
trisemnny provoz ti muze pomoci v tom, ze se ti budou lepe cyklovat treningy
muzes po nocni davat neco specifickeho
MAST3R

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2014 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já osobně bych dal na pocit. Tj. např. vyhovuje ti spát třeba po noční 2 hodiny, pak jít cvičit, najíst se a spát znovu? Tak to tak dělej, prostě si zkus co Ti vyhovuje nejlépe. Arnold doporučuje spát maximálně 6 hodin denně.

btw: a jak píše Peter, pokud se po noční necítíš na nějaké extra silové výkony, můžeš dát něco jiného - něco na kondičku, něco o více opakování s precizní technikou atd.
Mical

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2014 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele na to si zvykneš, nebo alespoň většina lidí si na to zvykne. Je to jenom otázka času v naprosté většině případů.
Pokud teda budeš dělat jenom noční - tak se to po čase srovná samo. Pokud ovšem se ti na tom třísměnném provozu střídají šichty, tak pak je to si myslím o dost těžší se tomu přizpůsobit.

Já dělám ve dvousměnném provozu - mám jenom noční a se spánkem a tréninkem nemám problémy (většinou :-)). Když trénuju mezi nočníma tak spím třeba od 10:00 nebo od 11:00 do 15:00 - čtyři hodinky spánku mi stačí. No a když trénuju v den kdy mám první noční tak někdy se probudím ráno třeba a to si dám trénink tak od 10:00 pak se naobědvám a jdu spát ještě před prací. Někdy pak zase spím do 13:00 - pak se naobědvám, od 15:00 trénuju, pak něco pojím, připravím se do práce a razím.

Rychle na stránku:

Přejdi na: