Výběr proteinu

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Výběr proteinu  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Výběr proteinu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jaký protein ?
Reflex nutrition natural whey native
100%
 100%  [ 2 ]
SUN WARRIOR BLEND
0%
 0%  [ 0 ]
SUN WARRIOR rýžový
0%
 0%  [ 0 ]
4fitness
0%
 0%  [ 0 ]
Reflex nutrition vegan
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 2

Autor Zpráva
Taekwondista

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 10:39 am    Předmět: Výběr proteinu Odpovědět s citátem

Ahoj , poprosil bych o výběr proteinu .Nejprv něco o mě: posiluju 4-5 týdně ,místo posilování dělám taky Taekwon-do ITF ,měřím 177 cm ,vážím 71 kg a je mi 16 let .Vybírám si mezi proteiny: Reflex Nutrition natural whey native ,SUNWARRIOR (mezi normal a blend) ,Reflex nutrition vegan a 4fitness CFM 80 .Jde mi hlavně o růst svalové hmoty (myslím dobře zastoupeno aminokyselinové spektrum),vstřebatelnost,chut a KVALITU! Osobně se mi nejvíce zamlouvá ten ,,Reflex natural whey native '' i podle recenzí co jsem četl a složení ,u SUN WARRIORU MI PŘÍJDE PŘEHNANÁ CENA ,vegan prý je hnusný a je o třídu níž než natural a 4fitness mi příjde podivně levný ,hlavně u caseinu a navíc není 100% známý původ a je fakt dost hnusný .Tak bych poprosil,vás zkušenější sportovce ,jaký by byl pro mě nejlepší .
Předem díky za odpověd :) !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Výběr proteinu
Rychle na stránku:

Přejdi na: