|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
charvi
|
Zaslal: ne srpen 10, 2014 2:12 pm Předmět: split kontrola |
|
|
Tak přišel čas na menší obměnu, FB jedu dlouho s různýma obměnama, tak si říkám, že bych si zkusil zasplitovat :)
Nejraději mám FB ale rád bych to proložil takže co by jste řekli na A,B (záda, kozy, bicák/nohy, ramena, tricák)
A - MT, shyb, bench, rozpažky na kozy, jednoručky bicák
B - přemístění (full clean), dřep lehčí, rozpažování, upažování v leže na lavici, kickback
A -přítahy v předklonu, veslování s VČ, bench na šikmé, kliky, kladiva
B - přemístění (power clean), dřep těžší, přítahy k bradě, rozpažky v předklonu, francouz s VČ
záda a nohy 4 sérky, zbytek po 3 ?
předesílám, že cvičím doma, poska mě už nějak nebavila - doma je doma a na podzim si pro pořádné železo zase na chvilku dojdu. Jinak tedy mám VČ 216cm, jednoručky, závaží ,,relativně,, dost 120kg (jak na co, na velkou parádu s MT to není, to pak do posky), hrazdu, bench lavici insportline olympic, takže jsem trošilinku omezen. beztak ale stále inklinuju k zákl. cvikům takže tam také jsou obsažené ...
díky za názory, snad někdo něco napíše a nedopadnu jak posledně :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne srpen 10, 2014 2:16 pm Předmět: |
|
|
ja bych volil jeden den tahy a druhy tlaky:
drep, pritahy v predklonu a shyby, bicak
bench, upazovani na ramena, tricak
mrtvola, celni drepy, shyby, bicak
rozpazky na prsa, tlaky na ramena, tricak _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
charvi
|
Zaslal: ne srpen 10, 2014 2:55 pm Předmět: |
|
|
díky za postřeh! :)
vozkouším to také, přeci jen pauzičku od FB řádně využiji, jinak ale klasická otázka, vysloveně špatně sestavené to není?
shyb 2x a hlavně tlaky na ramena tam nemá schválně jelikož jsem teď přepálil několik tréninku shyby se zátěží a ozvalo se něco u lopatky, tak shyb úplně vyhodit nechci bez zátěže je to celkem ok. K tlakům na ramena to zas levé rameno je nějaké pochroumané a tlaky mi právě trošku zlobí.
Dále koukám, že třeba kozy jen jeden cvik? tedy dejme tomu bench a rozpažky? u mě no problémo sám nemám rád X cviků v X opáčkách na kozy, bicák či tricák ... jen ty ramena jak jsem u minulého FB postoval ty 2x nechám ať tam něco nalepím :)
ještě jednou díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne srpen 10, 2014 6:46 pm Předmět: |
|
|
jde o to, ze u nohou a zad zapojis stejne spodek zad, tak proto dohromady
shyby jsou jako dekompresni cvik na pater
tlaky staci v treningu jednou, jedno jestli na ramena nebo na prsa, proto je to druhe uz jenom lehce _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|