| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
honzik833

|
Zaslal: st leden 23, 2013 6:31 pm Předmět: Rucni naradi |
|
|
Otazka na manualne zrucne lidi. Jakou znacku rucniho naradi preferujete ve vztahu vydrz/cena. Bezne se stavalo a asi i stavat bude, ze klice a podobe pri trose snahy o poradne dotazeni ukroutim a podobne.. :-) Prosim poraddte:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
hobbyt

|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: st leden 23, 2013 6:46 pm Předmět: . |
|
|
Ale zase dost aj zalezi ci si profik alebo len domaci kutil. Ak to chces pouzivat denne tak sa treba poobzerat po profi naradi
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: st leden 23, 2013 6:56 pm Předmět: |
|
|
no nejsem profik to zase ne. Ale praci jen prace na dome a okoli je vic nez dost a je potreba delat jak moznsoti dovoli. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gome6
|
Zaslal: st leden 23, 2013 9:01 pm Předmět: |
|
|
extol craft je fajn značka,používáme nářadí od nich ve škole a budu od nich kupovat mikrovrtačku tak doufám že se můžu spolehnout na jejich značku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st leden 23, 2013 9:22 pm Předmět: |
|
|
Kámoš dělá pro německé KS Tools. Mám od něj komplet vybavenou dílnu a nemůžu si stěžovat. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: st leden 23, 2013 10:33 pm Předmět: |
|
|
no neco mam doma od Extofitu (nebo jak se to pise) z jejich rady pro trichu zrucnejsi utily (premium nebo tak enjak) a bruska nedala vyrezavani logu co jsem delal v lete a odvarile se po asi hodine brouseni :-)
no nemce neznam a na to bych asi nemel ani penize :-) ale mozna mi poradite, potrebuji nadelat hodne der do prumeru 30mm a nevim jestli je na to vhodne pouzit vrták stupňovitý nebo obdobny nastroj. na netu jsem nasel v cene od 200-1200 cca a nevim jaky v tom je rozdil pripadne jestli to bude vhodne pro tvorbu der do jacklu tloustky 4mm :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st leden 23, 2013 11:00 pm Předmět: |
|
|
| honzik833 napsal: | no neco mam doma od Extofitu (nebo jak se to pise) z jejich rady pro trichu zrucnejsi utily (premium nebo tak enjak) a bruska nedala vyrezavani logu co jsem delal v lete a odvarile se po asi hodine brouseni :-)
no nemce neznam a na to bych asi nemel ani penize :-) |
Profi nářadí stojí prostě profi prachy
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st leden 23, 2013 11:04 pm Předmět: |
|
|
Jestli ho potřebuješ jednorázově tak si ho spíš půjč od nějakého známého zámečníka jestli máš tu možnost, protože stupňovitý vrták o průměru 30 mm tě bude stát minimálně 1000 kč. A co znamená hodně děr? Do 4 mm na třicítku díru už potřebuješ taky pořádnou vrtačku a svaly co něco vydrží.  Jinak já mám vrták od českýho narexu a slouží mi leta. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: st leden 23, 2013 11:15 pm Předmět: |
|
|
no hodne der je cca 4x15 coz dela dle meho asi 60 der tak je otazka co bude vyhodnejsi :-) no prave, ze nemam zadneho znameho zamecnika :-) jeste t obudu muset vykoumat jak to provedu cele :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 12:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Davson12
|
Zaslal: út září 02, 2014 2:59 pm Předmět: ruční nářadí |
|
|
Já pořizuju ruční nářadí na internetovém obchodě. Za A) oproti Bauhausu lepší ceny a za B) vybere si tma od mé babičky až po Bořka stavitele. A ten ušetřený čas o tom nemluvě...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út září 02, 2014 3:41 pm Předmět: Re: ruční nářadí |
|
|
|
|