|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mick994

|
Zaslal: út květen 07, 2013 6:21 pm Předmět: Druh rýže |
|
|
Jak jsem tak v obchodech koukal, tak těch druhů je dost, normální, dlouhozrná, basmati, celozná, různě tvarovaná atd.
Tak bych se chtěl zeptat, který druh je asi tak nejlepší po stránce kvality a GI.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: út květen 07, 2013 6:26 pm Předmět: |
|
|
Jasmínová! Koupíš jí u každých vietnamců. A je výborná, chutí se jí žádná nevyrovná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út květen 07, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Jasmínová! Koupíš jí u každých vietnamců. A je výborná, chutí se jí žádná nevyrovná. |
červena , divoka, a nebudu se bavit o hněde čiste ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: út květen 07, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
Jsou dostupné v prodejnách jako Tesco nebo Lidl?
|
|
| nahoru |
|
 |
Nutrie
|
Zaslal: út květen 07, 2013 7:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út květen 07, 2013 7:23 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | | Jsou dostupné v prodejnách jako Tesco nebo Lidl? |
hněda sem tam bejvá a kvalitni , dokonce byla v xxxL baleni ještě mam doma 5 kg,
jinak hodně druhu rýže se daj koupit na černáku je tu nato takový krámek , přesně nevim ceny ale klidně si připlatím 10 -15 kč za rýži a pochutnam , ja tam kupuji kukuřičnou mouku , kukuřičnou kaši , ozimy ( pšenične,žitne a jine ) je tam toho fakt hodně, a velký výběr . A dokonce BIO ale tam ja nešaham protože to je šílene předraženy , stačí základ .
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: út květen 07, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: út květen 07, 2013 7:33 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za názory, vyzkouším všechny ať zjistím která mi sende  .
Jsem tak právě přemýšlel čím v dietě získat zdroj komplexních sacharidů s nízkým Glykemickým indexem, protože celozrné těstoviny už mě omrzely.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: pá červen 21, 2013 12:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: pá červen 21, 2013 2:32 pm Předmět: |
|
|
jasmínová je chuťově nejlepší, ale pořád je to bílá loupaná rýže... a bílá loupaná rýže má jeden z nejvyšších GI, na to bacha!!!
s nižším GI jsou neloupané nebo pololoupané, tzn. hnědá, tu seženeš odrůdu basmati nebo dlouhozrnnou. Taky je v tomhle kvalitní indiánská nebo taková uplně černá..tu jsem měla, byla luxusní, chutnala docela nasládle, podobně jako batáty..ale fakt vynikající !! Ale dovezl mi jí tatík z číny, stála asi 150 kč za kilo!! Ale nezoufej, levný kvalitní neloupaný druhy mají i v Kauflandu, běžně u obilovin, kde kupuješ třeba vločky nebo ostatní rýži. koukni, bývají po půl kilech, obvykle značka ARAX, stojí cca 30 - 50 kč za půl kil...
červená rýže taky dobrá, ale bacha až půjdeš na záchod..přeci jen ty slupky střeva max. pročistí, ale nestráví
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: pá červen 21, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
GI mi stejně přijde jako píčovina, asi jako BMI. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červen 21, 2013 7:51 pm Předmět: |
|
|
No hurá!
Jsou tu i rozumní lidé:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá červen 21, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
Krásně popsáno. Hnědá natural buď hlouhozrna nebo
kulatozrna. Nejlepší je kdyby nebyly zbavený slupek.
Poznáš to lehce. Pak na WC.
v těch slubkach zůstává to nejlepší.
Jinak co mi chutná je divoká a červená.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|