|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Alcatraz24
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
freshman
|
Zaslal: pá červen 20, 2014 1:22 pm Předmět: |
|
|
Najdi si opravdu kvalitního masera, nikoho kdo te bude jen tak sudlit, ale nekoho kdo se toho neboji a dokaze poradne pritlacit. Rozhodne lepsi jak do sebe prat leky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davson12
|
Zaslal: út září 02, 2014 2:45 pm Předmět: |
|
|
no, asi to bude chtít terapeuta, to nemusí jít jenom o příznaky, co potřebují "masáž"
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: st září 03, 2014 1:01 pm Předmět: |
|
|
U terapeutu uz jsem byl, oni ti poradi co cvicit,ukazi par cviku a blablabla... Pokud to telo ale mas fakt v prdeli je treba ho i trochu uvolnit, napriklad tou kvalitni masazi (problem je najit masera ktery masiruje, vetsina maseru si neda tu praci a cloveka spise hladi). Ty ztuhle svaly ti pak meknou a lip se napravuji a protahuji. Kdyz mas ten sval jak sutrak tak se dost tezko protahuje. Chce to delat vice veci naraz. Me ty masaze treba pomohli neskutecne, a je to poznat, samozrejme ze k tem masazim ale pridavam protahovaci cviky treba od toho fyzio, cvicim core atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: st září 03, 2014 1:10 pm Předmět: |
|
|
Mám podobný problém,permanentně zatuhlý trapéz a svaly kolem krční páteře. Masáž pomáhá výborně,ale je to takové dočasné řešení. Důležité je protahovat komplet svaly kolem krku a lopatek,chce to najít někoho,kdo tomu opravdu rozumí a ukáže ti cviky,které budeš řejněme obden cvičit. Prášky jsou k ničemu,řeší jen akutní případy,když potřebuješ fungovat. Stejně tak najít kvalitního fyzioterapeuta není úplně jednoduchý,mně sice nějaká žena,co to dělá 20 let ukázala pár cviků,ale nebylo to úplně ono-nejvíc mi pomohl jeden kulturista/fyzioterapeut,co takhle napravuje lidi-Kdybys byl ze severních čech,mohu doporučit,maséra rovněž. Ale pokud To máš jen teď měsíc a půl,tak by ty masáže pomoct měly-2x týdně krční páteř,případně celá záda,pokud nemáš finanční nouzi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st září 03, 2014 7:01 pm Předmět: |
|
|
Elliot Hulse má ve svým videu pár cviků na protažení svalů krku a trapézu, tak na to mrkněte, je to samozřejmě jen základ, chce to hledat víc.
zadejte "4 Critical Stretches that Cure Your Worst Imbalances" na youtube
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|