Zaslal: st červen 05, 2013 2:36 pm Předmět: Kalisthenika, workout, sebeRevolta apod.
Zdravim všechny zájemce a náhodně kliknoucí chtěl bych tu vytvořit vlákno o této odnoži, ať už se jedná o kalistheniku, nebo jak se tomu často říká workout, sebeRevolta projekty, prostě cvičení s VV a gymnastickými prvky :)
Vkládat můžete všechno, vaše nápady na workout, postřehy, rady, videa, komentáře, prostě všechno sem
Abych nějak začal, poslední dobou mě zaujal tady tento pán, na YT nick 19Kamau79 :)
A některé jeho videa:
Držení jednou rukou na hrazdě, přidaná zátěž + VV celkem 200kg
Zvednutí hladkého 50kg kotouče jednou rukou :) taky moc hezký výkon
tihle borci jsou hodne dobri. Nevim, zda to nekteri nejak kombinuji s posilkou jako AdamRAW ... Btw. nejvetsi klasika je Hannibal for King .
Jen nechapu jak mohou valit ty kliky pres zapesti, ja bych se z toho posral
Jo hannibal je klasika. Tez jsem hodim jedno video. Nekteri s posilkou kombinujou, nekteri ne, tezko rict kdo, ale namakat se urcite jde, "jenom" to chce intenzitu treninku jako pri silove gymnastice.
Zdar, chci se zeptat, jestli by jste mi nekdo nedal nejaky tip kde koupit za rozumnou cenu gymnasticky kruhy/trx. Na aukru apod. se trx pohybuje okolo 1500 a kruhy jsou na tom podobne, mozna o nejakou tu stovku min. Pokud by to neslo cenove vic dolu, tak jsem nasel na netu video od seberevolty, jak si vyrobit vlastni kruhy. Takze se ptam, jestli je levnejsi si je vyrobit, nebo nekde shanet ke koupi uz hotovy. Dik
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
tenhle způsob cvičení se mi ted začal hodně líbit a snažím se do toho proniknout.. Udělal jsem si hrazdu na zed, našel si stránky kde jsou nějaký routiny a snažím se cvičit.. Prozatím dávám jen shyby,kliky,cviky na břicho a na nohy.. Zdaleka nedokážu to co týpci z madbarz apod.. Uvidím jak to půjde časem.. každopádně mě to baví víc jak posilka..
jinak:
Tom3: dávát za TRX 2000 a víc jen za dva popruhy atd? Je to sice fajn,hezky zpracovaný i dobře vypadající.. Ale sám jsem si ted dělal TRX doma..celý mě to vyšlo přesně na 130,- .. cvičit se na tom dá uplně stejně.. i jako "kruhy" bys to využil.. Pokud bys chtěl, můžu ti udělat foto a dát návod, jak na to.. Případně ukázat firmu kde jsem kupoval materiál.. :)
Klidne me oprav, ale nevsiml jsem si, ze by na madbarz treninkovi plan. Nemyslim rutinu, ty jsou pekne. Nedozvim se jak casto a jakou rutinu mam tydne ci mesicne jezdit. Ono se rekne cvicit podle pocitu, ale pro zacatecnika treba jako ja, to proste nedokazu odhadnout :)
Woko, kdyby si mel cas a naladu, tak mi ten navod s fotem klidne hod do pm, budu ti za to vdecnej
Praveze se mi takova draha sranda kupovat nechce, protoze je mi jasny, ze se to da vyrobit jak rikas za par kacek
Jinak ja zkousim cvicit ty rutiny z neocalisth... jak posilal nahore foresten, bavi me to a je to takova priprava na ty tezsi cviky
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Foresten: Jo v tomhle máš pravdu.. :) najdeš tam asi jen ty routiny.. :)
Tom3: Není to nic težkýho. Koupíš 5m vázacího popruhu 25mm, k tomi dva popruhy s klipem, jednu karabinu a nějakou PVC trubku na madla. Z těch popruhu s klipem uděláš jakoby ucha kde bude ta PVC trubka jako madlo. Pak si uděláš oko přímo na místo kam TRX uchytíš a zaděláš uzlem. Na to oko dáš ještě karabinu.. Pak už zbejvá udělat jen samotný popruhy. Uděláš si třeba dva 2m popruhy a nahoře uděláš oka. Ty oka připnes do karabiny, tim to rozdělíš a nebude ti to jezdit.. No a konce těch popruhů dáš do madel s klipem který sis vytvořil . Díky tomu klipu, můžeš regulovat délku popruhů.. No a můžeš cvičit..
Pro inspiraci přidávám návod kde to vypadá podobně:
Super, diky moc, urcite to udelam podle tveho navodu
Podobne se delaly aji ty kruhy, tak uvidim co nakonec spáchám
edit: ty tvoje jsou parádní
Super, diky moc, urcite to udelam podle tveho navodu
Podobne se delaly aji ty kruhy, tak uvidim co nakonec spáchám
edit: ty tvoje jsou parádní
jo no.. asi by to šlo nějak vychytat aby to vypadlo fakt dobře, například odměřit stejně ty oka na madla a přišít nějakým libovým stehem do sebe, například nějak do kříže.. To samý by šlo udělat i nahoře jak sou ty oka. Bylo by to asi lepší kvůli těm uzlům. Zaleží jak si s tim člověk pohraje.. :) Já to jen smotal a cvičím.. no stress.. :)
Tak kdyz uz se tu bavime o vyrobe, tak pridam to video jak vyrobit gym. kruhy, kdyby se do toho chtel nekdo pustit
je tu někdo znalý gymnastiky nebo tak? Jeden kamarád co závodil v gymnastice mi říkal, že se při shybech a přítazích nemám úplně prověšovat dole, prostě nepovolit úplně ruce abych se pověsil. Prý to strašně kurví klouby a vazy. Ale zas mi to připadá takový nepoctivý když nejedu až dolů do prověšení.
Naposledy upravil Riku dne st březen 05, 2014 10:57 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru