|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: čt září 04, 2014 12:27 pm Předmět: ACL, jizva vs sauna |
|
|
Jsem asi sedm týdnů po operaci křížového vazu a přemýšlím, že bych zašel do sauny. Ví někdo, za je sauna vhodná po operaci kloubů? Může sauna ublížit jizvě a nebo je naopak dobrá pro léčení?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
Zaslal: čt září 04, 2014 12:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt září 04, 2014 1:31 pm Předmět: |
|
|
http://justfuckinggoogleit.com/
Tos mi mohl rovnou napsat tohle. Poté co jsem projel první tři stránky českých a anglických výsledků, tak jsem se přišel raději zeptat sem. Protože,
1) Pokud formuluješ otázku příliš obecně či nesprávně, dostaneš příliš širokou škálu odpovědí a nebo nerelevantních
2) Internet je žumpa, takže se kurva nediv, že po dvacetiminutovém hrabání se ve zkurveným množství irelevantních dat mi došla trpělivost a raději jsem se šel zeptat sem.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt září 04, 2014 2:14 pm Předmět: |
|
|
Co se jizvy týče, pokud je "zatažená", tak bych se toho nebál. Já vířivku přežil, a nemyslím, že by sauna byla horší.
Pokud se jedná o kloub, tak bych to sice nějak nepřeháněl, ale s rozumem mi to přijde ok ... max bych sledoval, zda díky horku nemá koleno tendenci se plnit/natékat. Také je možno v té sauně mít na tom operovaném koleni chladný obklad, pak už by to mělo být v pohodě. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt září 04, 2014 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | [
2) Internet je žumpa , takže se kurva nediv, že po dvacetiminutovém hrabání se ve zkurveným množství irelevantních dat mi došla trpělivost a raději jsem se šel zeptat sem. |
A proc predpojkladas, ze je to tady jine? Tady si taky na internetu. Proc se neporadis s operaterem, nebo jinym odpovednym doktorem?
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: čt září 04, 2014 2:31 pm Předmět: |
|
|
Sorry spatnej link ... Na mobilu mi to blbne.... Každopádně bych se spíš poradil s doktorem než s internetem :) _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt září 04, 2014 2:46 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Mablung napsal: | [
2) Internet je žumpa , takže se kurva nediv, že po dvacetiminutovém hrabání se ve zkurveným množství irelevantních dat mi došla trpělivost a raději jsem se šel zeptat sem. |
A proc predpojkladas, ze je to tady jine? Tady si taky na internetu. Proc se neporadis s operaterem, nebo jinym odpovednym doktorem? |
Tím bylo myšleno, že internet je obrovský bordel. Často ti to vyplivne adekvátní informaci hned, občas se prostě k relevantní informaci nedostaneš. Ne že by tam nebyla, ale v tom bordelu nahoru nevyplave.
Operatera uvidím za 14 dní a zdálo se mi to jako blbost mu volat kvůli tomuhle. Je to pro všechny stejné. Mě hodně překvapilo, že nejsem schopen takovou informaci najít. Čekal jsem tak dvě minuty, max.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|