kruhový trenink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - kruhový trenink  Úvodní stránka -> Trénink -> kruhový trenink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FildaDobrc

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 8:34 pm    Předmět: kruhový trenink Odpovědět s citátem

Zdravím
Mám dotaz ohledně kruhového treninku. Přes zimu se mi povedlo něco nabrat, ale bohužel i trochu tuku. Tak se ho chci ted zbavit. Chodím běhat tak 3-4 týdně (cca 30 minut) a tepovku si snažím hlídat abych spaloval, ale ohledně cvičení je dobrý kruhový trenink nebo je lepší spíš nějaký rýsovací ? Dneska jsem to zkusil, dal jsem si 20 minut na rotopedu a pak 5 serek po 14 cvicích ( tak zhruba 70 % maxima) a docela mě to dalo zabrat. Tak pokud má někdo zkušenost budu rád za každou radu. A jestě dotaz k běhaní? Chodím ráno, ale většinou něco lehčího posnídám. Hodně se tadyk píše že je dobrý chodit na lačno ale pokud nemám nějaký suplement na ochranu svalu tak to není nejlepší že ? Díky za všechny rady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: so září 13, 2014 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1) Toho, co napsal e.maty (a co admin smazal) si vůbec nevšímej, je to jak opsaný z portálu žena.cz
2) Kruhový trénink je na spalování super, a navíc si taky docela zvýšíš fyzičku, ale 14 cviků v jedné sérii je prostě moc. Vyber si třeba tak 4-5 cviků, dej si 4 série, pak dalších 4-5 cviků, 4 série a podle toho, jak moc si trénovanej nebo to vychází časově si můžeš ještě přidat další fáze nebo ne, hlavně ať je to ale v tempu.
3) Jestli chceš shodit tuk, na ráno choď běhat klidně nalačno, vůbec se nemusíš bát žádnýho žraní svalů nebo podobnejch nesmyslů Je to spíš o zvyku, mně se třeba ze začátku s prázdným žaludkem neběhalo nejlíp, ale zvykneš si Po ránu to právě spaluje nejlíp. Stačí tak půl hodinky, nemusíš ani běžet nijak rychle.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: