|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Illusion Will
|
Zaslal: ne září 14, 2014 4:27 pm Předmět: Aký som somatotyp + info k strave |
|
|
Dobrý deň, chcel by som sa vás opýtať na nasledovné:
1. Aký som podľa vás typ postavy, respektíve k čomu mám najbližšie (endomorf, mezomorf alebo ektomorf?)
2. a ako by ste mi následne odporučili príjem bielkovín:sacharidov:tukov v tréningový deň (aerobna aktivita) a v netréningový deň?
Nepýtam sa schválne na pomer i v deň posilovania, to si budem vedieť už prispôsobiť, len si potrebujem byť istý v tomto :)
Moje údaje: vek 20 rokov, váha 57 kg, výška 180 cm, pás 68 cm.
A teraz prečo sa pýtam: Zhodil som (mal som rysovačku) a momentálne nemôžem cvičiť, no snažím sa udržať si váhu vhodným jedálničkom a aerobnou aktivitou 5x týždenne. Celý čas som bol v tom (nakoľko v detstve som bol čistý endomorf - fotka ) že som endomorf a tak mi aj bolo povedané osobu čo som pokladal ju, že sa vyzná do posilovania, LENŽE dnes mi bolo povedané, že som ektomorf, no mne sa to nezdá, ja osobne sa zase až tak optimisticky nevidím, no nastal teraz problém so stravou ktorú neviem ako si prispôsobiť, a tak by som chcel počuť od vás, k čomu mám najbližšie, aby som si vedel zostaviť jedálničky aby som ani neschudol, ani nepribral, a prípadne ešte v spomínaný deň aerobnej aktivity (hlavne to prvé a toto je pre mňa najpodstatnejšie, pre zdravotné problémy nebudem ešte minimálne mesiac a pol cvičiť, takže teraz sa chcem zamerať na udržanie postavy + pribratie čistej svalovej hmoty :) )
Pridávam odkaz na rar s mojimi fotkami (heslo je vision) , ako to vyzeralo v posledný deň tréningu (koniec rysovačky) a aj porovnanie, kde je fotka po mesiaci posilovania, a potom aktuálna forma :)
xTAJWkkr/pak-ja-sk-rar
P.s. Tu je ešte v rare súbor s fotkou z detstva xrYrBbbB/pakchild-ja-rar (heslo tiež vision)
neviem no mne sa to jednoducho nezdá, čo mi bolo povedané, sú tam tri štádia mojej "puberty" počas ktorej bolo aj obdobie bratia liekov z dôvodu zlomenín komplikovaných, problémov so žalúdkom, imunitou...myslíte, že práve tie stály za mojou endomorfnou postavou, avšak akonáhle som sa voči tomu vzoprel, telo zareagovalo a ustálilo sa na inom somatotype, alebo že som bol (som) endomorf stále?
Len som zvedavý, chcel by som v tom mať jasno, aj pre stravovanie a cvičenie v budúcnosti :)
Ďakujem veľmi pekne vopred za odpoveď :)
P.s neviem ako by som pridal fotky alebo odkaz na stránku, tak dávam odkazy na ULOZTO, len stačí dať pred to kod stránky vo vyhľadávaní http :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne září 14, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
Nevím, jestli si už z nás děláš prdel nebo ne...ale kdyby náhodou ne, tak ti poradím asi tak, abys přestal řešit KOKOTINY, a začal pořádně jíst, protože jsi perfektně podvyživenej.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne září 14, 2014 10:16 pm Předmět: |
|
|
57 na 180 je vcelku chuda baba. Congratz _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: ne září 14, 2014 11:39 pm Předmět: |
|
|
Podle tech fotek vypada, ze si utek hrobnikovi z lopaty a ted se zotavujes po tezky nemoci (a to rikam z pozice cloveka, co nezije v nejaky zkresleny realite jako cast fora ohledne toho, jak vypada prumernej nesportujici clovek a sportujici clovek, co neposiluje).
Z cehoz vyplyva, ze tezko soudit somatotyp v takovymhle extremnim pripade. Takhle muze vypadat ektomorf i endomorf, co vylez zrovna z lagru. Snazil bych se normalne jist a normalne hejbat a postupne se dostat na nejakou normalnejsi vahu.
Nesportujici bratranec (o 5 cisel vyssi nez ty) se pred lety dostal pod 60kg a nakonec skoncil kratkodobe v nemocnici kvuli celkovymu vycerpani. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|