Ektomorf ... mam jit do posilovny ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ektomorf ... mam jit do posilovny ?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Ektomorf ... mam jit do posilovny ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lukajss

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2014 3:11 pm    Předmět: Ektomorf ... mam jit do posilovny ? Odpovědět s citátem

Zdravim jsem ektomorf 183/4 cm a 70kg ... 18 let. Už jsem cosi nastudoval, jidelnicek taky sepsal, koupil gainer Mutant mass a protein Arnold whey (kdyztak povezte vase zkusenosti s nimi) teď jen zacit jenže je tu problém. Nejak se stydim/bojim jit do posilovny ... jsem domluveny s kamosem že od 1.10 tam zacnu treba dva tydny chodit snim aby mi ukazal jak jake cviky cvicit atd. ( on uz cvici cca 2 roky) ... no ale vsadim se ze posilovna bude plna nabusencu a co tam mezi nimi ja ?? ... vim že tam musim ze jinak neporostu jak bych chtel a rust potrebuju takhle uz to dal nejde at už z duvodu fyzicky, holek, sebevedomi atd. :/ ... nevim jak to prekonat. No a dalsi vec ... mam v planu cvicit full body 3x tydne po, st, pa ... na objem je to dobře ? tak diky za rady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cored

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2014 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všech 6 příspěvků, dokonce i v 17 jak se chystáš jít do posilovny ale bojíš se. S takovým přístupem se na to rovnou vyser a rači místo suplementů sis měl koupit něco užitečnějšího.. třeba žrádlo to se celkem hodí..
Tom3

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2014 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fullbody je spravne, doplnky nepotrebujes ale kdyz uz je mas tak proc ne, jidlo klidne napis, vzdy je co zlepsovat.. a s tim ze se bojis jit do posilovny, s tim asi my na foru nic nenadelame ze. Reknu ti jen jedno - kazdymu tam budes u prdele

e: kua divam se ze uz jsem psal do vsech tvych topiku, to jsem ale dobrak
Číča

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2014 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně,nabouchanci chodí do posilky,aby byli ještě nabouchanější,rozhodně ne proto,aby se zajímaly o to,co tam dělají hubenouři ;-)
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
lukajss

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2014 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No me uz to taky sere ... rok už to planuju jenomže nejdriv to byla noha pak skola (zkousky) pak nebyl keš ... no a teď na to mam dost penez a casu zkratka už mi nic nebrani. Jinak muj jidelnicek bych mel vplanu asi tento:

Snídaně: ovesné vlocky ( velkou porci), jogurt, mleko, nekdy vajčka

Svacina: nějaké pečivo, sýr, salám nebo nějaké sušenky či celozrne pecivo s tunakem nebo gainer

Oběd: 150g kuřecího či krutiho (ideálně:D) (nekdy veproveho nebo hoveziho), velkou porci rýže, testovin nebo brambor

Svačina: obdobna jako první pecivo (ideálně celozrnné), syr, sušenky,tuňák pokud bych vyloženě nestihal tak gainer

Večeře: 150g kureciho či krutiho (nebo i jineho) masa a opět rýže, testoviny nebo brambory a nebo nějaká ryba

Před spanim tvaroh (asi jen v tréninkové dny)

V treninkove dny samozřejmě ještě gainer po cvičení a protein. No a samozřejmě si nekdy dam zeleninu a ovoce.

Co myslite je to ok ??
karlwanhov

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2014 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty tri velke jidla ti hodi 30+ B, svaciny cca 15b, gainer dejme tomu 20b = 140b - k tve vaze je ten tvaroh uz uplne zbytecny
lukajss napsal:

V treninkove dny samozřejmě ještě gainer po cvičení a protein.

staci jen gainer

vzhledem ktomu vsemu vidis, ze protein ti je k nicemu
peacer

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2014 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Full body trénink je na začátek nejvhodnější.
Když jdeš do posilky až 1.10., tak využij zbylý čas k domácímu cvičení. Každý den třeba 45 minut, kde budeš dělat kliky, dřepy, sklapovačky, různé cviky s vlastní váhou, je jich nepřeberné množství (stačí googlovat a najdeš i 45 minutové tréninky s vlastní váhou).
Gainer dávej vždy po tréninku a protein si dávej kdykoliv v průběhu dne (třeba půlku odměrky) nebo třeba před spaním v netréninkové dny. Stravu máš jinak suprovou. Když u téhle stravy vydržíš a nepolevíš, tak se výsledky dostaví rychle.

Rychle na stránku:

Přejdi na: