|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: st září 24, 2014 6:12 pm Předmět: STOJKA na rukách + VISENIE na hrazde |
|
|
Ahojte.
Zaujímalo by ma, v akom pomere by sa malo vykonávať (ideálne) visenie na hrazde a stojka na rukách.
Keď denne robím stojku 10 minút (nie "na jeden záťah"...), mal by som tak dlho aj visieť ? Stojka na rukách je totiž presný opak vysenia na hrazde...
Mal by som robiť "supersérie" ? Napr. stojka na rukách, a za pár sekúnd na to visenie.... A opakovať...
Ďakujem za odpoveď/e, názor/y.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
Zaslal: st září 24, 2014 7:08 pm Předmět: |
|
|
Čau Rando, tak máš pravdu, že se jedná prakticky o přesně opačné polohy. Doporučuju začat třeba na 5 min. denně od obojího a postupně přidávat. Pokud ale už máš nějaké větší zkušenosti s visením/stojkou tak klidně i těch 10/10.
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: st září 24, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Čau Rando, tak máš pravdu, že se jedná prakticky o přesně opačné polohy. Doporučuju začat třeba na 5 min. denně od obojího a postupně přidávat. Pokud ale už máš nějaké větší zkušenosti s visením/stojkou tak klidně i těch 10/10. |
No, a preto mi príde zlý nápad, keď sa odporúča stojka na rukách bez toho, aby sa odporúčalo aj visenie na hrazde. Možno na to pán Ružička urobí článok. Článok o visení.... O stojke na rukách má toho na blogu dosť.
Za seba ešte chcem povedať, že keď som robil prvé dni (až do včerajška - od včerajška mám nainštalovanú hrazdu v izbe) stojky na rukách (popravde - s opieraním sa o stenu nohami), cítil som vždy po stojke ľavé zápästie, nie nejak silno, stačilo urobiť pár "rotácií" a hneď to prestalo. Lenže tak, ako stojka na rukách zápästie "spučí", tak ho visenie na hrazde "otvorí"... PROSTE JE TO AKO "RÁNO" A "NOC".... Som PRESVEDČENÝ, že keď sa robieva stojka, rozhodne sa má robievať aj visenie na hrazde, a keď sa robí mostík, má sa robievať aj jeho opačná poloha, resp. niečo podobné opačnej polohe mostíka. V každom prípade - visenie je k tomu ešte aj "prirodzenejšie", a podľa mňa ešte dôležitejšie ako stojka. Ale nevzdám sa ani jedného z toho...
DREP, STOJKA, VISENIE NA HRAZDE, "MOSTÍK", OPAK MOSTÍKA (ako sa to volá - nohy pri hlave pri polohe ležmo na chrbte)........TO SÚ SUPER VECI. A k tomu rotácia trupu do strán, 90 sekúnd na každej strane v "koniacej" polohe, kde sa už nedá viac otočiť.
TOTO SÚ KRÁĽOVSKÉ VECI.......
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|