Nedaří se hubnutí

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nedaří se hubnutí  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Nedaří se hubnutí
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Angel

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 4:48 pm    Předmět: Nedaří se hubnutí Odpovědět s citátem

Zdravím,
pls o radu. Už pár měsíců se snažím shodit ale spíše jsem nabral, váhově +2kg na 99kg a +1cm přes prdel

Nejprve jsem zkoušel racionální stravování, vše jsem si pečlivě psal na kaloricktabulky.cz, sacharidy byly převážně z celozrnného pečiva (opravdu celozrnné), hlídal jsem si GI, jedl jsem dost bílkovin (110-130g za den), tuky okolo 60-80g, sacharidy tak, aby mi to za den celkově dalo nějakých 10000kj. Takto jsem to prováděl pár týdnů, dělal jsem takové aerobky, sic nepravidelně (box. pytel + kopy, běh) - neshodil jsem ani fň, spíše jsem postupně nabral.

Potom jsem se na to vyprdl a rozhodl jsem se že zkusím normál vlny, před několika lety jsem s nimi měl úspěch ikdyž je problém je úplně dodržovat. Byl jsem zvyklý, že hned po prvních dnech vln šla váha dolů (pak se to zastaví), ale teď nic! Chodil jsem každý večer běhat na 45min 5km, párkrát do týdne jsem šel plavat 30min 1km. Prostě s váhou to nehýbe.

Když jsem viděl že vlny nic nedělají, tak jsem se na to vybod a jedu klasicky 150g sacharidy za den, cca 120g bílkoviny, 60-100g tuky a jednou týdně pigday - to je většinou sobota a jdu třeba na pivo. Pořád chodím běhat a plavat. Váha prostyě nejde dolů.

Tak nevím, buďto jím moc málo, nebo prostě málo dřu, ale fakt mi nejde do hlavy že to nejde vůbec, ani ň.

Je fakt, že většinu dne dělám něco na kompu a třeba si jen zajedu zaplavat a večer zaběhat. Ale to mi neříkejte, že s mýma takřka 100kg to vůbec nic neudělá.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Meti

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

váha navíc může být i sval i přes ten zadek každopádně, HIIT si zkoušel? A s běháním atd moc toho nezvládneš když si tělo zvykne... Zkus silový trénink nebo s vlastní váhou, pokud nemáš čas, a potom jít se ještě rozbít běham až :) A když už chceš jenom běhat, tak zkus intervalové sprinty
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 6:01 pm    Předmět: Re: Nedaří se hubnutí Odpovědět s citátem

z ceho jsi pocital svuj prijem?
pocitas s tim, ze nejde o celkovou vahu, ale melo by jit spis o aktivni hmotu, ktere muzes mit treba jenom 80kg?
jak jsi jel vlny? B/S/T?
pokud nehubnes je to jasne, telo dostava dost, aby si svoji vahu udrzelo, jestli chces dolu, musi platit jednoducha rovnice, ze vydej musi byt vyssi nez prijem
Big Muscle

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 6:20 pm    Předmět: Re: Nedaří se hubnutí Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
pokud nehubnes je to jasne, telo dostava dost, aby si svoji vahu udrzelo

Ale může to být i naopak ne? Jí moc málo, takže tělo se přizpůsobuje a šetří, kde se dá.
Meti

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 6:25 pm    Předmět: Re: Nedaří se hubnutí Odpovědět s citátem

Big Muscle napsal:
Peter Ustinov napsal:

Ale může to být i naopak ne? Jí moc málo, takže tělo se přizpůsobuje a šetří, kde se dá.

10 000Kj je možná akorát k jeho pohybu, záleží jak často jí, jestli sní 10 000kj ve 3 jídlech, tak prostě nemusí mít nastartovaný metabolismus.. Běháním ho moc nezrychlí.. Musí si upravit motor aby začal spalovat.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 6:33 pm    Předmět: Re: Nedaří se hubnutí Odpovědět s citátem

Big Muscle napsal:
Peter Ustinov napsal:

jj, to muze byt, ale dlouhodobe to fungovat nebude, telo spali svaly a necha tuk na nejhorsi
ja obecne tem tabulkam s vypoctama moc neverim
muzou dat predstavu, ale je prece sakra rozdil odmakat tydne 8 hodin v posilovne, odbeha 50km a nebo jenom sedi v kanclu a jediny pohyb je od lednicky k pocitaci

jak si delal nekdo srandu, hubnout se da i na klobaskach s krenem a cokoladou
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 6:36 pm    Předmět: Re: Nedaří se hubnutí Odpovědět s citátem

Angel napsal:
Zdravím,
pls o radu. Už pár měsíců se snažím shodit ale spíše jsem nabral, váhově +2kg na 99kg a +1cm přes prdel

Nejprve jsem zkoušel racionální stravování, vše jsem si pečlivě psal na kaloricktabulky.cz, sacharidy byly převážně z celozrnného pečiva (opravdu celozrnné), hlídal jsem si GI, jedl jsem dost bílkovin (110-130g za den), tuky okolo 60-80g, sacharidy tak, aby mi to za den celkově dalo nějakých 10000kj. Takto jsem to prováděl pár týdnů, dělal jsem takové aerobky, sic nepravidelně (box. pytel + kopy, běh) - neshodil jsem ani fň, spíše jsem postupně nabral.

Potom jsem se na to vyprdl a rozhodl jsem se že zkusím normál vlny, před několika lety jsem s nimi měl úspěch ikdyž je problém je úplně dodržovat. Byl jsem zvyklý, že hned po prvních dnech vln šla váha dolů (pak se to zastaví), ale teď nic! Chodil jsem každý večer běhat na 45min 5km, párkrát do týdne jsem šel plavat 30min 1km. Prostě s váhou to nehýbe.

Když jsem viděl že vlny nic nedělají, tak jsem se na to vybod a jedu klasicky 150g sacharidy za den, cca 120g bílkoviny, 60-100g tuky a jednou týdně pigday - to je většinou sobota a jdu třeba na pivo. Pořád chodím běhat a plavat. Váha prostyě nejde dolů.

Tak nevím, buďto jím moc málo, nebo prostě málo dřu, ale fakt mi nejde do hlavy že to nejde vůbec, ani ň.

Je fakt, že většinu dne dělám něco na kompu a třeba si jen zajedu zaplavat a večer zaběhat. Ale to mi neříkejte, že s mýma takřka 100kg to vůbec nic neudělá.

Moc sacharidů (taky by mě zajímaly zdroje), málo tuku.
Angel

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc sacharidů... já kdysi zkoušel CKD, sic jsem se radoval jka je to fajn, ale nezhubl jsem tím nic, zkoušel jsem třeba 3 týdny po sobě a bždycky po carb-up se mi váha vrátila zpátky.

Sacharidy momentálně: rýže, tvaroh, jogurt. Když jsem zkoušel to racionální stravování, tak to byl hardcore celozrnný chleba, žitný chleba, luštěniny, tvaroh, jogurt.

Jím 6-7x denně, jsem student a mám teď prázdniny. Večer před spaním už nejí sachry, ale jen bílkoviny (a tuky) třeba šunku nebo tak.

Pořád jsem ve stresu že se nemůžu pořádně najíst, nechci už ubírat navíc když to nejde dolů.

Ještě poslední možnost, zkusím posilovat, mám tu nějaké činky, takže dřepy, kliky, shyby atd., chtěl jsem se tomu vyhnout ale zkusím to.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CKD... Zbytečný. Stačí jen trochu přitlačit na zdravých tucích a ubrat na sacharidech, to je celý (obzvlášť pokud, jak píšeš, se vlastně moc nehýbeš). Další věc je, že adaptace zabere nějaký čas - chce to vydržet aspoň 3 měsíce, ne 3 týdny.

Pokud jíš 6 - 7 krát denně, možná jíš moc. Při sedavým zaměstnání Ti bohatě stačí 3 nutričně plnohodnotný jídla.
Meti

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus se vykašlat na lepek a jíst max racio chlebíčky bez lepku :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nebo zkus "Paleo" pripadne "WD"
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jinak už to začíná bejt trochu ohraná písnička, ale hodně lidí má super výsledky s programem z mojí knížky :)
Angel

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ŽeleznáKoule ADAPTACE?? To jako že se na toho atkina budu muset 3 měsíce adaptovat? Ale ja tak nechci jíst věčně Jakou máš knížku?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacinam mit dojem, ze hledas zazracnou pilulku
za tyden ses tak nevyzral, tak necekej, ze to za tyden sundas!
Big Muscle

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Angel napsal:
Mjá kdysi zkoušel CKD, sic jsem se radoval jka je to fajn, ale nezhubl jsem tím nic, zkoušel jsem třeba 3 týdny po sobě a bždycky po carb-up se mi váha vrátila zpátky.

Pokud se ti po carb-upu vrátila váha zpátky, tak jsi buď v low-carb dnech měl přebytek kalorií a zhubnul si jenom vodu, kterou jsi během carb-upu zase natáhnul zpátky, a nebo si ty carb-upy měl moc dlouhý a prasil si je.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nedaří se hubnutí Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: