|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ondy

|
Zaslal: st srpen 29, 2012 3:39 pm Předmět: Trénink Ivanov |
|
|
Zdar a sílu!
Včera jsem začal s tímto tréninkem. Splitu už bylo dost a chce to změnu. Mám za sebou první trénink, ale nemám z něj zrovna pocit že by mě nějak"vyšťavil". Jako doplněk jsem zapojil břicho. Hádám že je brzy na to hodnotit, ale jaké s ním máte zkušenosti vy?
Pro info - měřím 169cm, vážím 72kg. Cvičím necelé tři roky. Maximálky - mrtvola 205, bench 97,5 a dřep 145. Ivanova mám v plánu odcvičit obě fáze a jedu verzi na tři dny v týdnu. Suplementy protein, sacharid a kloubní výživa. Strava poměrně kvalitně vyvážená. Prozatím bez kardia, později HIIT.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 29, 2012 4:07 pm Předmět: Re: Trénink Ivanov |
|
|
kouzlo podobnych treningu je v tom, ze cvicis kazdy cvik (partii) 3x tydne misto jednou pri splitu)
takze hodnoceni si nechej aspon po prvnim tydnu
jinak vsechny silovky jsou ze zacatku snadne, teprve postupne zacina jit do tuheho
takze treba prvni tri tydny budou OK, ale pak to zacne byt maso
jinak mala rada, pokud ti to prijde snadne, delej kratke pauzy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
Zaslal: st srpen 29, 2012 4:14 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím. Mám teď 4tý týden korte a až teď je to docela náročný. Už mi ani nezbývá pořádně síla na doplňky
edit: ne že by to předtím bylo lehký, ale teď je znát, že je to na hraně kdy to dávám
Naposledy upravil Mari.Shinzon dne st srpen 29, 2012 4:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
|
| nahoru |
|
 |
Ondy

|
Zaslal: st srpen 29, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
Jasný, takže makat, dodržovat techniku a postup a čekat co to udělá.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: st srpen 29, 2012 5:40 pm Předmět: |
|
|
potom sem můžeš napsat jaký si udělal pokroky  přemejšlim že to taky zkusim protože silově dost zaostávam ve srovnání s celkovým rozvojem postavy.. _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so listopad 22, 2014 8:38 pm Předmět: |
|
|
Ako by ste odporúčali nastaviť maxká? Podseknuté, reálne či predpokladané? Poprosím ideálne reakcie od ľudí ktorí už majú s týmto tréningom skúsenosti. Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|