Zaslal: ne listopad 16, 2008 2:13 pm Předmět: Hip (hap) Hop
Tak co na to říkáte? Líbí se vám? Líbil se vám? Milujete ho, nebo nesnášíte? Nosíte na hlavě kredenc a máte velkej přívěšek s půldolarem?
Prostě se vyjádřite...
_________________ Mám velký průhledný svaly !
Naposledy upravil BUFU dne pá květen 29, 2009 9:45 am, celkově upraveno 1 krát
Pod pojmem raperska elita si predstavuju Indy&Wich, PSH, Defuckto, Nase vec ..apod. s nema by to mohlo byt jeste lepsi..
Tak s hiphopem sme na tom podobně. Hopec sem kdysi poslouchal. A měl sem to hafo rád, skupiny jako Chaozzz, Indy&Wich, Naše věc, ZW cirkus, Divokej západ. Paráda. Ty texty měly myšlenku.
Supercroo je o ničem, líbí se mi od nich ta písnička se Superstar, to je tak všecko, zbytek je akorát o sprostých slovech (aspon mě to tak přišlo).
Pak přišla (řekněme) hiphop éra "sem největší gangsta a mám placatou kšiltovku" nebo věc (asi bych to nazval) RnB hip hop :-D, z toho je mi tak nějak na
Jasně občas se objeví nějaký ty výjimky, ale moc jich neznám.
Jo a abych nezapomněl na starý Cypress Hill, to byla klasa
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ Měsíček:To se lehko řekne, jenže nemohu si dovolit žádný "přášky" a pixly .. jediné co mi může pomocí je 3 kilová činka (benchpress).
_________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Z ceskych raperu je pro me jednoznacne nejlepsi Headdy - ex. Defuckto .. vyborna flow, vynikajici, smysluplny texty, bez nutnosti pouzivani sprostych slov a posilani nekoho do prdele ...
Ze zahranicnich:
klasika - WTC - MethodMan,Redman,Ghostface apod., Cypress Hill, Looptroop, Nas ...
pripadne ulety jako sou P13
Proste hip hop muzu ... rad si ho poslechnu, chodival sem na koncerty, akce ... ale nesnasim tzv. hopery, kreteny s nazehlenyma ksiltovkama a vytahnyma kalhotama .. nejradsi bych je rezal jednoho za druhym
mam rad hiphop..presto nenosim ksiltovku (new eru) a ted uz ani volny obleceni ..s ceskejch posloucham hlavne Supercrooo...jednoznacne top rapova skupina v CR ..potom PSH, La4, Iscreamboys...a sem zvedavej, jak se dal bude vyvijet dvojice Ektor a Enemy
Zahranicnich interpretu je moc..........
edit: Miki222 - uplne sem zapomel na vase rapery, takze: Kontrafakt, Vec, H16, Zverina...a dalsi
jo nektery veci z jeho alba Gorila vs. architekt me bavej docela dost..nektery min bral sem, ze uz je obsazenej v PSH, tak sem ho ani nerozepisoval, ale asi by si to zaslouzil, kdyz vydal solovku
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru