|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Macha
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 9:32 pm Předmět: trenink 3+1 |
|
|
ahoj, kdyz jsem ted doresil konecne ten jidelnicek chtel bych znat vas nazor a kdyztak poupravit tenhle trenink jedu 3+1 a cviky jezdim tyhle. ( snazim se o nabrani svalovy hmoty )
1 den :prsa + triceps
kliky 3x max
benchpress 4x10
multipress nebo tlaky s jednoruc na sikme lavici 4x10
spodni kladky na dolni prsa 12,10,10,8
peck deck 12,10,10,8
franz tlak 4x10
stahovani horni kladky 12,10,10,8
provazy 12,10,10,8
+ břicho
2 den :
ramena , biceps
predpazovani 4x10
tlaky na ramena 4x10
rozpazovani 4x10
rozpazovani v predklonu 4x10
trapezy na multipressu 4x10
biceps zdvihy s rovnou osou nebo jednoruc 4x10
scott lavice s ez 12,10,10,8
kladiva na scott lavici 4x10
2 cviky na predlokti 4x10
3 den
zada nohy
zvedani jednoruc v predklonu 4x10
veslovani 4x10
shyby 4xmax
stahování horní kladky 4x10
dřep 4x10
předkopavani 4x10
zakopávání 4x10
legpress 4x10
+ břicho
( MT nejedu protoze se jeste regeneruju ze skripleho mezizeberniho nervu )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Princ
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 10:04 pm Předmět: |
|
|
Dalo by se to ještě vylepšit. Proč si např. dřepy necháváš doprostřed tréningu? Proč začínáš prsa maximem kliků? Proč přednostně ze všeho nejdřív předpažuješ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 10:11 pm Předmět: |
|
|
| Princ napsal: | | Dalo by se to ještě vylepšit. Proč si např. dřepy necháváš doprostřed tréningu? Proč začínáš prsa maximem kliků? Proč přednostně ze všeho nejdřív předpažuješ? |
jak dojedu zada tak jdu na nohy a ty zacnu drepama, ty kliky jsou spis jako tkaova rozcvicka pred tim benchem. Proc nejdriv predpazuju -? no jedu od prednich delt postupne dozadu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 10:20 pm Předmět: |
|
|
Přední delty jsou obvykle přetížené už ze všech tlaků. Neunavuj se s tím a začni tréning rovnou pořádným těžkým pressem (jednoruč, millitary, push press). Zbytek tréningu raději věnuj bočním a zadním deltům, předním to bude stačit.
U kliků píšeš 3xmax, nevěděl jsem, že max je rozcvička, omlouvám se
Těžké dřepy bys měl dělat, dokud si čerstvý. Radši bych začal nohama. Předkopávání bych já osobně taky vysekal ve jménu nějakých výpadů, je to zdravější
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 2:15 pm Předmět: |
|
|
Najdi si na netu trénink 3+1 push/pull/legs. Teď jsem tak delší dobu cvičil a osvědčilo s emi to jako výborný trénink na toto schéma. Pokud bys měl nějakou část těla přetíženou,můžes to prohodit: Pull/push/legs v případě spodních zad, push/legs/pull v případě ramen ;-) Ale originál je v pohodě
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 5:05 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Najdi si na netu trénink 3+1 push/pull/legs. Teď jsem tak delší dobu cvičil a osvědčilo s emi to jako výborný trénink na toto schéma. Pokud bys měl nějakou část těla přetíženou,můžes to prohodit: Pull/push/legs v případě spodních zad, push/legs/pull v případě ramen ;-) Ale originál je v pohodě |
dík za tip kouknu na to jak budu mit chvilku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 5:12 pm Předmět: |
|
|
tak jsem na to mrknul a nevim jestli bych dal hrudník ramena a tricak v jednom dni. A vylepšil by jsi něco na to treninku co jsem psal nahoře?
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 5:52 pm Předmět: |
|
|
Ten trénink mi připadá dementní. vdruhy den málo,v třetí zase hodně. Zbytečný kladky,ped decky a kokotiny. lepší min sérii základních,těžších cviků než pak tyhle blbosti ke konci. Na tricaky zarad kliky na bradlech.
Jinak ten push/pull...se dá jet v pohodě,ramena i tricaky to zvládnou,jelikož mají dost času na regeneraci. Neboj se toho. Další varianta, lepší než tvá, je podle Arnolda: kozy,záda/ramena,ruce/nohy bricho,spodek zad
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 4:31 pm Předmět: |
|
|
Podle me uplne blbej trening
prvni den jeste OK, jedes tlakove cviky, ale dat druhy ramena, kdyz budes je budes mit unavene z prsou a jeste dva cviky na predni delty?
a treti den zada, kdyz si den predtim odrovnas bicak? shyby az jako treti cvik? podle me uplne blbe _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 4:34 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Podle me uplne blbej trening
prvni den jeste OK, jedes tlakove cviky, ale dat druhy ramena, kdyz budes je budes mit unavene z prsou a jeste dva cviky na predni delty?
a treti den zada, kdyz si den predtim odrovnas bicak? shyby az jako treti cvik? podle me uplne blbe |
presne...nac tunit neco,co je debilni.
| Macha napsal: | chtel bych se zeptat jak cvicite triceps, nejak mi uz nereaguje na moje cviky , dik za kazdej tip |
Kliky na bradlech,francie,pokud ten den necvicis bench,tak bench s uzkym uchopem. Byt tebou,tak nic jineho necvicim ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: st srpen 27, 2014 4:46 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Podle me uplne blbej trening
a treti den zada, kdyz si den predtim odrovnas bicak? shyby az jako treti cvik? podle me uplne blbe |
takze to predpazovani mam uplne vynechat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 4:47 pm Předmět: |
|
|
muj nazor je, ze mas blbe sestavene uz partie, ty cviky to jenom prohlubuji _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: st srpen 27, 2014 4:48 pm Předmět: |
|
|
| Macha napsal: | chtel bych se zeptat jak cvicite triceps, nejak mi uz nereaguje na moje cviky , dik za kazdej tip |
Kliky na bradlech,francie,pokud ten den necvicis bench,tak bench s uzkym uchopem. Byt tebou,tak nic jineho necvicim ;-)[/quote]
a na kladkach vubec nic nejedes ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 4:52 pm Předmět: |
|
|
ty si vyberes dycky jenom co se ti hodi, co?
2 lidi ti po sobe reknou, ze je to na nic, a ignorujes to _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|