|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Milcek55
|
Zaslal: pá leden 03, 2014 11:04 pm Předmět: bear routine |
|
|
Chystám se začít cvičit bear routine ale mám pár nejastností na které bych se chtěl zeptat. Neni 1 cvik na triceps málo na biceps bych to ještě chápal ale na triceps jeden cvik mi příjde málo. A dále nechápu tohle 2 x 5 x 80 %, 10 - 15 x 5 x 70 %. Znamená to že nejdřív si dám třeba jednu nebo dvě serie na rohřátí a poté 2 serie po 5 opakování s 80% maxima? A poté 5 serii po 10-15 opakování ze 70% maxima?? A kolik je lepší 10 nebo 15 opakování? A u doplnkovích cviků je většinou napsáno 3-5 serii po kolika opakování to mám cvičit?? Předem děkuji za odpovědi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johnbear

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 11:07 pm Předmět: |
|
|
Myslím si, že pokud nechápeš ani takové základní věci, tak bys takovýto trénink neměl cvičit vůbec.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 11:39 pm Předmět: Re: bear routine |
|
|
| Milcek55 napsal: | | Chystám se začít cvičit bear routine ale mám pár nejastností na které bych se chtěl zeptat. Neni 1 cvik na triceps málo na biceps bych to ještě chápal ale na triceps jeden cvik mi příjde málo. A dále nechápu tohle 2 x 5 x 80 %, 10 - 15 x 5 x 70 %. Znamená to že nejdřív si dám třeba jednu nebo dvě serie na rohřátí a poté 2 serie po 5 opakování s 80% maxima? A poté 5 serii po 10-15 opakování ze 70% maxima?? A kolik je lepší 10 nebo 15 opakování? A u doplnkovích cviků je většinou napsáno 3-5 serii po kolika opakování to mám cvičit?? Předem děkuji za odpovědi |
10-15 serii po 5 opakovani..... ne, malo to neni. Zkus orecist clanek.
Das rozcvicovaci 2 serie, pak 2x5x80% , pak 10 až 15 serii po 5 opakováních s 70% ....u soplnkovych cviku pokud chapu 15op? Ale myslim ze 8-15 ...ver ze 17 tezkych serii na triceps malo neni
|
|
| nahoru |
|
 |
darKane

|
Zaslal: so leden 04, 2014 1:00 am Předmět: |
|
|
- jeden cvik na triceps neni malo, kdyz si vezmes kolik benche a tlaku s jc tam mas (u vseho se zapojuje i tricak dost slusne) + pullover jsem jeste perkoval tlakovanim ve fazi nad hrudi ;) -nutno podotknout, ze jsem jel verzi podle cizopasnika, tudiz asi tu samou na kteoru ted odkazujes
-rozehrej se jak chces, treba si dej i par lehcich serii na zahrati, pak mas 2 golden (tezke) serie po 5ti opakovani a nasleduje 10 SERII o trochu lehcich (70%? nevim, tento udaj jsem odhadoval jinak) po 5ti opakovani, osobne jsem to jel tak, ze jsem kazdy tyden pridaval (11,12,13,14,15serii)
-u ostatnich cviku kde bylo 3-5 serii jsem jezdil 5 serii po 8-12 opakovani
Jeste bych zvazil jestli uz dozral cas dat si takovouhle masarnu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so leden 04, 2014 11:46 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | darKane napsal: |
Jeste bych zvazil jestli uz dozral cas dat si takovouhle masarnu |
nedozral! |
..kor kdyz nevedel ze jsou tserie po 5 op a ne 5 serii po 10-15 .... ...i kultici snad muzou umet cist :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Milcek55
|
Zaslal: so leden 04, 2014 9:47 pm Předmět: |
|
|
Vim že první jsou serie a pak až opakování ale myslel jsem že tam maj chybu tolik serii. Pardon tady jsou všichni strašně dokonalý a nikdy se nespletli :) pardon. A chci se ještě zeptat jestli by to mohlo bejt že bych začal v neděli pak pondělí středa a pátek jestli nevadí že bych jel v neděli Přítahy v předklonu a v pondělí MT jestli by to nebyl moc velkej nápor na záda
Naposledy upravil Milcek55 dne so leden 04, 2014 10:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Milcek55
|
Zaslal: so leden 04, 2014 10:16 pm Předmět: |
|
|
Tak co by jste mi poradily za jinej trenink 4 týdně místo beara??
|
|
| nahoru |
|
 |
keis09

|
Zaslal: so leden 04, 2014 10:52 pm Předmět: |
|
|
| Milcek55 napsal: | | Tak co by jste mi poradily za jinej trenink 4 týdně místo beara?? |
Korte
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 04, 2014 10:58 pm Předmět: |
|
|
| keis09 napsal: | | Milcek55 napsal: | | Tak co by jste mi poradily za jinej trenink 4 týdně místo beara?? |
Korte |
Jako joke dobrý, když Korte ja na 3x týdně. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
keis09

|
Zaslal: so leden 04, 2014 11:04 pm Předmět: madball |
|
|
To máš pravdu. Ale já pochopil, že to chce trénovat 4 týdne, ne 4x týdenne
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 04, 2014 11:10 pm Předmět: |
|
|
Jestli jsi myslel 4 týdny, tak originál Korte je na 8. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: so leden 04, 2014 11:56 pm Předmět: |
|
|
| Milcek55 napsal: | | Tak co by jste mi poradily za jinej trenink 4 týdně místo beara?? |
Heavy-light. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
darKane

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 12:17 am Předmět: |
|
|
Na 4 dny vychazi lehko-tezky split
Nebo si proste naporcuj telo na 2 casti a delej to AB-AB :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|