|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mico
|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 8:21 pm Předmět: nespokojenost, nebo se mylim? |
|
|
Ahojte, trápí mě, jak přibírám. Přibírám prostě moc tuku. Já chci vypadat po nějaké době nějak normálně. A ne tak, jak vypadají někteří, kteří mají jen ruce a velký pupek (nic proti, když to tak chtějí :)). Je to pro mě strašně demotivující.
Ptám se teda, snížit počet sachrů a přidat cardio? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 8:51 pm Předmět: Re: nespokojenost, nebo se mylim? |
|
|
| mico napsal: | Ahojte, trápí mě, jak přibírám. Přibírám prostě moc tuku. Já chci vypadat po nějaké době nějak normálně. A ne tak, jak vypadají někteří, kteří mají jen ruce a velký pupek (nic proti, když to tak chtějí :)). Je to pro mě strašně demotivující.
Ptám se teda, snížit počet sachrů a přidat cardio? :) |
ty vole, nic jsi nerekl ani o sobe, o svem cviceni, o svych cilech, postupech, jidelnicku...a chces radu? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
mico
|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 9:16 pm Předmět: |
|
|
Je mi 21, před nějakým časem jsem se rozhodl něco dělat. Vážím 72kilo, 180cm.
Cvicim 5x tydne. Full-body, ano 5x tydne, cele telo.
bench (v -, v +, normalni, uzky)
záda (veslování, pritahy cinky ve stoje, jeste jeden ale nevim jak se jmenuje)
nohy (legpress, drepy, vypady, predkopavani)
ramena
pak kladka, pritahy pred nebo za zada
+ bricho, tricak, bicak, trapezy, lytka (kazdy den neco)
Muj jidelnicek jsem sestavoval sam a je to vetsinou kazdy den to same cca, takze napisu, co jsem jedl treba dnes:
snidane: 100g vlocek + 700ml mleka
svacina: 2 celozrne bulky + 40g syra + 40g sunky
svacina 2: gainer
trenink po nem hned banan
svacina po 30min gainer
obed: 100g kureci maso + brambory (180g)
svacina: 100g vlocek s vodou
vecere: 100g kureci + cepzrna bageta
2. vecere: tvaroh
tak to jedu cca kazdy den, sice nemam vzdy 2x maso, ale tak kdyztka tma hodim sunku na vecu, nebo tak.
Zacal jsme cvicit abych pribral. Jupi jej, dari se, ale nechci pribirat tak moc do tuku, hlavne na brise. Ano ruka vyrostla, nohy vsechno ok, ale to bricho, kozy? Zavalene tukem. Vykony jdou nahoru (kladka 30 > 45, legpress 60>180, drep 20>50, bench 20<48) To je vsechno pekne a ja jsme za to rad, ale ja chci nejak vypadat. Hodil bych tu odkaz na obrazek ale to nemuzu (nemam 10 prispevku).
Chtel bych nabirat dale, ale ne tolik tuku, proste me to strasne demotivuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 9:32 pm Předmět: |
|
|
Docela jsem se nasmál
Vyhoď ty dva gainery, dej fullbody po,st,pá a pořádně makej _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
mico
|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 9:42 pm Předmět: |
|
|
Postačí to říkáš jo? Jako škoda peněz za Gainer, ale kdo nic nezkusí, nic nemá :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 9:54 pm Předmět: |
|
|
Místo bagety k večeři bych dal pytlík rýže, ty vločky s vodou bych taky asi nedával, ale spíš zkusil víc tuky - ořechy, oliv oil..... Jinak celozrnné bulky sice zní "dobře a velmi zdravě", ale většinou to je jen bílé pečivo obarvené karamelem a posypané zbytkem z pece  Zkus ale hledat, informací je všude hromada... pak musíš testovat na sobě co sedí a co ne.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 5:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 7:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mico
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 9:50 am Předmět: |
|
|
Dobre, zkusim to :)) Diky vsem za rady, kdyby vas jeste cokoliv napadlo, napiste, z kazdeho prispevku si beru neco, at je jakykoliv :))
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 11:14 am Předmět: |
|
|
| mico napsal: |
Cvicim 5x tydne. Full-body, ano 5x tydne, cele telo.
bench (v -, v +, normalni, uzky)
záda (veslování, pritahy cinky ve stoje, jeste jeden ale nevim jak se jmenuje)
nohy (legpress, drepy, vypady, predkopavani)
ramena
pak kladka, pritahy pred nebo za zada
+ bricho, tricak, bicak, trapezy, lytka (kazdy den neco)
|
tohle jezdis kazdy den nebo to je jen vypis cviku co zarazujes na partie? _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
mico
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 1:41 pm Předmět: |
|
|
to jezdim kazdy den v zavorce jsou varianty, napr: kazdy den bench, ale jiny. Chapes ne? :) U ramen nevim, jak se ty cviky jmenujou, tak jsme je nevypisoval a kladka stridam pokazde bud pred, neob za zada :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
mico
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 4:05 pm Předmět: |
|
|
nevím, nějak s internetem jsem to dal dohromady, mám ji tam od začátku a když ji tam mám, tak ji cvičím :D Já vím, je to amatersky sestavene, no proste tam je, sam nevim, proc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 6:44 pm Předmět: |
|
|
| mico napsal: | | nevím, nějak s internetem jsem to dal dohromady, mám ji tam od začátku a když ji tam mám, tak ji cvičím :D Já vím, je to amatersky sestavene, no proste tam je, sam nevim, proc. |
smarja
tak nam aspon udelej radost, a cvic neco co sestavil nekdo, kdo vi, proc tam dal ktery cvik a na co
to je lepsi varaianta toho tveho "cvicim, protoze to tam bylo" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 9:29 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | smarja
tak nam aspon udelej radost, a cvic neco co sestavil nekdo, kdo vi, proc tam dal ktery cvik a na co
to je lepsi varaianta toho tveho "cvicim, protoze to tam bylo" |
Ano.
Dodám poznámku bokem:
Osobně mě fascinuje, jak x začátečníků zajde za člověkem s nápisem "trenér" na triku, který včera dokončil fitness kurz a který jim napíše "jak-pejsek-s-kočičkou-vařili-dort-program" s miliónem cviků (které začátečník ani neumí). Toť není vše, protože nováček si "program" hned upraví a výsledek je...
Není lepší se naučit základy (řekněme třeba 3 powerlifty s velkou činkou), mít odvahu dělat méně věcí - ale lépe, a najet na nějaký stotisíckrát ověřený program (bavíme-li se o velké čince, tak třeba Starting Strenth, 5-3-1, PTTP, Faleev, 5x5... ), a vydržet na něm?
Just saying. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|