|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
horava2
|
Zaslal: so leden 10, 2015 8:02 pm Předmět: Jidelnicek na pribrani - delam neco spatne? |
|
|
Zdravim,
snazim se pribrat, nabrat predevsim na objemu, ale prilis se mi zatim nedari. Posilam svuj jidelnicek a chtel bych se zeptat, jestli ho mam spatne sestaveny nebo v cem je chyba?
Snidane:
Zitny chleba 100g, sunka 50g, eidam 50g nebo ovesnou kasi
Svacina:
2 jabka, banan, bily jogurt, mussli
Obed:
Ryze (1sacek) nebo testoviny a 150g kureciho masa
Svacina:
Celozrnne pecino, sunka 100g, eidam
Vecere:
Pred spanim:
250g tvaroh
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: so leden 10, 2015 9:21 pm Předmět: Re: Jidelnicek na pribrani - delam neco spatne? |
|
|
| horava2 napsal: | Zdravim,
snazim se pribrat, nabrat predevsim na objemu, ale prilis se mi zatim nedari. Posilam svuj jidelnicek a chtel bych se zeptat, jestli ho mam spatne sestaveny nebo v cem je chyba?
Snidane:
Zitny chleba 100g, sunka 50g, eidam 50g nebo ovesnou kasi
Svacina:
2 jabka, banan, bily jogurt, mussli
Obed:
Svacina:
Celozrnne pecino, sunka 100g, eidam
Vecere:
Pred spanim:
250g tvaroh |
Jíš málo. Neboť já mám opačný problém, nasměruju tě na článek zdejšího vychrtlíka
http://kulturistika.ronnie.cz/c-7753-ektomorf-jak-se-stravovat-i.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-7892-ektomorf-jak-se-stravovat-ii.html
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 8:41 am Předmět: Re: Jidelnicek na pribrani - delam neco spatne? |
|
|
Jis malo, jis v hodne porcich, jis spatne veci na pribrani. Jis malo jidla, tvaroh pred spanim neni nic, ty potrebujes vysoko energeticke potraviny, kazdym jidlem co snis, telo potrebuje energii na traveni, rozklad zivin atd., proto snis pocet porci na 3-4.Vyrad ty celozrne veci, potrebujes kolem 30gr. Vlakniny, ne 100. Zamer se na dzusy,mleko,palacinky,bagety s dzemem,arasidove masla, ryzi,testoviny, pridej polevky, zapomen na kulturisticke casopisy a varene kureci s ryzi, kvalitni bilkoviny jsou zaklad. K tomu adekvatni silovy trenink 3 az 4 tydne, zapomen na bicepsovy maraton o 30 seriich a cviceni prsou na kladkach.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 9:23 am Předmět: |
|
|
Fascinuje mně, jak nikdo neví, kolik hošan váží a měří, ale všichni vědí, že jí málo
Řekl bych, že určitě nejíš málo, ale velmi pravděpodobně špatně cvičíš a se špatným tréninkem
ani sebelepší strava nebude mít úspěch. Maximálně ztloustneš.
Zkus napsat tvůj trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
horava2
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 10:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 2:52 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | Fascinuje mně, jak nikdo neví, kolik hošan váží a měří, ale všichni vědí, že jí málo
Řekl bych, že určitě nejíš málo, ale velmi pravděpodobně špatně cvičíš a se špatným tréninkem
ani sebelepší strava nebude mít úspěch. Maximálně ztloustneš.
Zkus napsat tvůj trénink. |
Prave, pokud by jedl dost, tak pribira, sice tuk, ale pribiral by. Bude mit
dost bilkovin, ale tuk nema zadny.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|