|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jamalosss
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 12:32 pm Předmět: Pomoc pči stagnaci v tréninku |
|
|
Zdravím všechny cvičence :-) Pro shrnutí kde se nacházím a co potřebuji tak to zkusím nějak stručně shrnout a rozepsat. Moc doufám v nějake odpovědi a pomoc při zlepšení.
Je to cca rok co jsem začal cvičit a něco se svm tělem provádět. Takže před rokem jsem vážil 92kg při výšce 181cm. První pul rok jsem držel spíš jen dietu a věnoval se hodně kardiu plus silovym treninkum, shodi lsem váhu na 69kg. Nýní vážim cca 75kg a nabral jsem konečně nějake svalstvo ale problem je že již par měsicu téměř nenabírám svaly a celkově se pořád jen dřu treninkama 4 tydně po hodině a nic moc nárust svalu.
Muj trenink: po- biceps -2-3 cviky po 10-12 opak. většinou zdvihy jednoručkama
- prsa - Bench , rozpažovaní , kliky - 4 serie po 12 opak.
- záda - Mrtvy tah, trapez, přitahy v předklonu - 4 serie taky po 12 opak.
ut - Triceps - Pullover , tric. kliky, pull s jednoručkama v sede - 4serie 12opak
- Nohy - Dřepy, dřepy na jedne noze, lýtka, zase 4serie 12 opak
- ramena - vztlaky, předpažovani, rozpažovaní - opět 4 serie 12opak
Středa volno
Ctvrtek - viz ponděli
Pátek - viz utery
Sobota a neděle volno to zařazuji jen kardio, behani, kolo někdy plaváni
Břicho neuvádím to cvičím na konci každeho treninku.
Pro dalši shrnutí, z tlustého lenivce se ze mně stal dá se řící lehce vyrysovaný aktivni mlady človek :-) Problém je že bych rád bych více svalnatější, tzn měl větší ramena, prsa, plus 6pack a celkově bych rád dál nabyval na svalové hmotě.
Ještě užitečně info, vše cvičím prozatím doma což mi je jasne, nejsou idealni podminky takže hádám že brzy budu muset pořídit permanentku. Já osobně myslím že stagnace je možna z duvodu malé obměny cviku a serii apodobně. Nejvic mi doslova stagnuje biceps ktery jako jediny za posledni pul rok snad nepovyrostnul ani o mm a to jej cvičím 2x týdně po 2-3 cviky s 4 seriemi.
Děkuji mnohokrát za každou konstruktivní kritiku a všechny užuitečne rady. Opravdu moc je potřebuji jelikož začínám ztrácet chut a motivaci. Díky :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Solferino

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 1:10 pm Předmět: |
|
|
Z toho, že tu není jediná zmínka o tvé stravě soudím že ji nijak zvlášt neřešíš, a z toho zase soudím že prostě jíš málo. To je odpověd na drtivou většinu podobných dotazů. Trénink doma taky není úplně ideální, i když nevím samozřejmě jaké máš doma vybavení. Ale mě osobně jako začátečníkovi po pár týdnech přestal domácí trénink stačit, doma jsem nikdy nedosáhl takové intenzity a kvality tréninku jako v posilovně. Ale přesto si myslím že tvůj problém spočívá hlavně v jídle. Pokud chceš přibírat, nemůžeš jíst jen podle pocitu hladu, je potřeba si spočítat kolik živin a kalorií potřebuješ a opravdu to dodržovat. V poslední době tady na fóru zaznělo podobných dotazů několik, zkus trochu pohledat.. Byl tu někde i dobrý článek o výživě pro ektomorfy, tam je taky dost užitečných informací.. _________________ Instagram: @bench_creep
Stolt fortid, stor fremtid
|
|
| nahoru |
|
 |
Jamalosss
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 1:54 pm Předmět: |
|
|
Původně jsem ti tu rozepisoval, co všechno vynechat a proč, ale pak mi došlo, proč vymýšlet něco, co už bylo vymyšleno  Vygoogli si Freimenův těžko-lehký split , to je podle mě ideální řešení pro tebe. Protože jsi zaseklej na svých 4x12 opakování, s tím moc nevyrosteš, musíš přidat váhu a snížit opakování.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|