Nákup bench lavice

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nákup bench lavice  Úvodní stránka -> Trénink -> Nákup bench lavice
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Filca

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 11:36 am    Předmět: Nákup bench lavice Odpovědět s citátem

Zdravím všechny čtenáře fóra. Před rokem jsem začal aktivně chodit do posilovny a díky tomu jsem s sebou stáhnul i svou rodinu. Vzhledem k tomu, že bydlíme na vesnici a nejbližší posilovna je poměrně daleko a ostatním členové rodiny kvůli pracovní době často nestíhají ot. dobu posilovny, rozhodli jsme se koupit si domů nějaký posilovací stroj. Nejprve jsem koukal na různé posilovací věže, ale působí na mě dojmem velkých kompromisů a mám dojem, že při cvičení bych jen vzpomínal jak se tenhle cvik dělá v posilovně daleko lépe.

Proto jsem se rozhodl koupit bench lavici spolu se setem jednoručních činek a velké činky. Myslím si, že cvičení s činkami je základ a dají se s nimi posilovat téměř všechny části těla. Varianty cviků pak samozřejmě rozšíří bench lavice.

Moje otázky na vás jsou následující: Je taková úvaha vůbec správná? Má cenu takové vybavení pořizovat? Samozřejmě bych i nadále chodil do posilovny, ale některé tréninky bych si mohl odcvičit i doma. Máte nějaké zkušenosti s výběrem bench lavice? Já zatím vyhlídnul tuto - housefit-hg-2085

Vybírám především na základě maximální hmotnosti, kterou lavice snese (ty s celkovou nosností 100kg moc nechápu) a osobně favorizuji ty, které mají přídavnou opěrku na bicepsové cviky a nastavitelnou výšku držáků na VČ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Idelane by to chtelo klec (power rack), na tom odcvicis skoro vse. Take se da k nemu nejak pridelat kladka na dalsi zasobu cviku.
Jen a bench lavici ti bude nejvic chybet moznost odlozit cinku do vysky, na drepy, military, atd.
Ja si takovej nejakej stojan, vzdalene klec, postavil v pohode a hlavne levne sam, pak zustane vic financi na cinky.
http://judson.rajce.idnes.cz/Gym/#P1030089.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
švadla

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, hoď do Google "zámečnictví Šťáhla". Tam jsem čerpal já. Mám toho od něj dost a můžu jen doporučit. I pár lidí tady z fóra od něj něco má.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budu mít k prodeji benčovou lavici tuším od grüna společně s osou a cca 130 kg kotoučů od nás z fitka. Předběžná cena za komplet 6 tis. V případě zájmu nafotím. Důvod prodeje: nákup nové profi soutěžní lavice.
balbi

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Budu mít k prodeji benčovou lavici tuším od grüna společně s osou a cca 130 kg kotoučů od nás z fitka. Předběžná cena za komplet 6 tis. V případě zájmu nafotím. Důvod prodeje: nákup nové profi soutěžní lavice.

Kotouče samostatně by nešly, jaká značka?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: