|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ondra.123
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 10:31 am Předmět: Mezilopatkové svaly |
|
|
Včera jsem byl v posilovně a nikdo tam nebyl... Takže jsem si krom tréninku, který jsem chtěl absolvovat vyzkoušel i nějaké nové cviky se kterými se mi nechtělo trapčit, když jsou tam lidi např:dračí vlajku, dřepy na bosu atd... Poté jsem ještě vyzkoušel cvik při kterém jsem si stoupl mezi protisměrné kladky, ustoupil asi metr do zadu a přitahoval závaží s mírně pokrčenýma rukama pouze stahováním lopatek a tahem ramen ze předu do zádu... Dnes krásně cítím mezilopatkové svaly, což se mi, když cvičím záda klasickými cviky nepoštěstí... Chci se tedy zeptat zkušenějších... Existuje ten cvik, který jsem popsal výše a popřípadě jak se jmenuje? Nebo jsem objevil něco nového, co se mi zdá, že zabírá, ale budu s tím v posilce před ostatními vypadat jako idiot co neví jak cvičit? Díky za rady...
PS: jinak cvičím přítahy činky v předklonu, přítahy spodní kladky paralelním úchopem, peckdeck, stahování kladky na hrudník, zkouším se plně soustředit na techniku, používám jak malé tak těžké váhy, ale po ničem ty svaly mezi lopatkama necítím...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spashett

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 10:39 am Předmět: |
|
|
nevim, zda ten cvik ma nejake jmeno. jen me trosku zarazilo to, ze neches trapcit. Kazdej v posilovne dela to co potrebuje ci chce. Cvicit drepy na boso. co je na tom spatnyho? pokud ti ten cvik na mezilopatkovy zabira, tak je to prece parada a cvic ho jak potrebujes.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 10:57 am Předmět: |
|
|
hlavni vec je dobre vypadat pri cviceni, aby si nekdo neco nemyslel, no ja se poseru...
to kdybych nekam prisel s mym roztrhanym trickem a prosolenyma teplakama do komercniho fitka tak jsem asi za uplnyho dementa
e: jinak ted mame bosu taky v posilce, myslel jsem ze je to pro baby, ale supr se na tom rozcvicuje pred drepem _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Naposledy upravil Tom3 dne ne leden 11, 2015 11:17 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 11:02 am Předmět: |
|
|
| Spashett napsal: | | nevim, zda ten cvik ma nejake jmeno. jen me trosku zarazilo to, ze neches trapcit. Kazdej v posilovne dela to co potrebuje ci chce. Cvicit drepy na boso. co je na tom spatnyho? pokud ti ten cvik na mezilopatkovy zabira, tak je to prece parada a cvic ho jak potrebujes. |
"Drepy na bosu" a "Drepy na boso" je rozdiel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 11:18 am Předmět: |
|
|
lol no jo az tedka to vidim. v tom pripade se omlouvam a beru zpet :)
drepy na boso - v poradku
drepy na bosu - dle meho totalni hovadina, ktera nema zadny opodstatneni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.123
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 11:22 am Předmět: |
|
|
Nemyslel jsem to, tak že potřebuji vypadat dobře při cvičení... Na to taky kašlu a taktéž nejsem co se oblečení týče módní hit... Jde mi spíš o to zda je tento cvik někde popsán, abych věděl jak ho správně provádět a také o to zda ten pohyb co vykonávám například zbytečně nepřeťežuje klouby, šlachy atd... Zkrátka jestli si zbytečně nemrvím tělo... Bylo by mi totiž divné, že kdyby byl popsaný cvik fajn, tak jak se mi zdá, tak že by ho necvičilo více lidí... Ještě jsem to u nikoho neviděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 1:28 pm Předmět: |
|
|
| Spashett napsal: | lol no jo az tedka to vidim. v tom pripade se omlouvam a beru zpet :)
drepy na bosu - dle meho totalni hovadina, ktera nema zadny opodstatneni. |
Dřepy na bosu mají opodstatnění, už jenom pro lidi po různých úrazech atd. Jestli to ale má opodstatnění pro něho, to už je věci jiná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 8:35 pm Předmět: Re: Mezilopatkové svaly |
|
|
Ondra123 - pokud ty svaly cítíš, tak to cviš dál.
Zkus tohle, to taky nikoho neuvidíš dělat, ale je to super - "scapula pushups."
Dej si 5x10-12 a pak napiš  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Spashett napsal: | lol no jo az tedka to vidim. v tom pripade se omlouvam a beru zpet :)
drepy na bosu - dle meho totalni hovadina, ktera nema zadny opodstatneni. |
Dřepy na bosu mají opodstatnění, už jenom pro lidi po různých úrazech atd. Jestli to ale má opodstatnění pro něho, to už je věci jiná. |
Tak jsem to myslel, ze pro neho to nema zadne opodstatneni.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|