Nejezení

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nejezení  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nejezení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 12:17 am    Předmět: Nejezení Odpovědět s citátem

Ahoj,

dneska jsem narazil na tenhle článek..podle mě je to ptákovina, jaký na to máte názor vy? Nechápu, jak by mohla nejíst, běhat, vážit furt stejně a vůbec fungovat..

http://www.behej.com/clanek/11012-rozhovor-prestala-jsem-jist-a-energii-doplnuji-behem
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 1:05 am    Předmět: Re: Nejezení Odpovědět s citátem

Tahle pani si za par let hodne ublizi, protoze nic na jejim tele se nebude hojit, kosti, vazy, you name it...

Ve zkratce.
nejist->spomaleny metabolismus -> katabolismus-> ztrata aktivni svalove hmoty->pretrenovani, snizeni imunity,zraneni-> smrt?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
MAST3R

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 1:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna mi to před pár minutami vyskočilo na FB, ale už jen nadpis mě odradil od čtení.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 2:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediný pro mě přijatelný odůvodnění tohoto nesmyslu je - lež. Prostě musí jíst.

Jinak nechápu, proč lidi v Subsaharské Africe nejsou všichni breathariáni. To samé židi v koncentračních kempech - proč se neživili vzduchem ?
Dave1913

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 6:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako cvičenec se mi to zdá jako blbost, ale jako člověk zajímající se o podobné duchovní věci to uplně neodsuzuju. Četl jsem několik článků o těchto lidech, toto byl poprvní Čech. Vemte si to, že nepřestanou jíst naráz, říkala že to trvá několik let. Nejdřív vegetarián, pak vitarián a po dlouhým zvykání a cvičení pranická strava. Nevím, pořád se mi to nezdá ale skeptickej nejsem.
Ale do bodybuilderskýho fóra se to moc nehodí, tady ti 99% lidí řekne že je to sračka :D

edit: ještě jsem četl že existuje nějaká taková restaurace pro takové lidi, kde si normálně objednají jídlo, ale nejí je, jen čichají
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímalo by mě, jestli se dá jít s tímhle i do objemu, docela by se mi hodilo ušetřit za jídlo
Mablung

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 8:06 am    Předmět: Re: Nejezení Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Tahle pani si za par let hodne ublizi, protoze nic na jejim tele se nebude hojit, kosti, vazy, you name it...

Ve zkratce.
nejist->spomaleny metabolismus -> katabolismus-> ztrata aktivni svalove hmoty->pretrenovani, snizeni imunity,zraneni-> smrt?

Vzhledem k tomu, že si podle jejího vyjádření drží stabilní váhu, tak bych to s tím 14 denní hladověním a nebo příjmem 500 kcal nebral moc vážně. Spíše psychické onemocnění chorobné lhářky.
Hulkie

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Brethariáni nejí nic, takže 500 nebo 300 nebo 2 kcal za den nejsou brethariánstvím.
Existují skutečně zdokumentované případy, kdy člověka sledovali 14 dnů v kuse a nepřijmul
ani vodu, ani potravu. Ale tohle nebude ten případ...
Pokedex

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

měli jsme doma kozu učili jsme ji nežrat už to skoro uměla ale chcípla.
Riku

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Si pamatuji jeden případ jak nějakým takovýmto sluníčkovým lidem našli špajz plnej žrádla.. prý netušili kde se to tam vzalo
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:

Ale do bodybuilderskýho fóra se to moc nehodí, tady ti 99% lidí řekne že je to sračka :D

Oprava - 100%
Mablung

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Brethariáni nejí nic, takže 500 nebo 300 nebo 2 kcal za den nejsou brethariánstvím.
Existují skutečně zdokumentované případy, kdy člověka sledovali 14 dnů v kuse a nepřijmul
ani vodu, ani potravu. Ale tohle nebude ten případ...

Na dehydrataci člověk umírá asi během 7 dnů. (Podle Guinnessovy knihy rekordů vydržel bez vody nejdéle jeden mladý Rakušan, kterého policie zapomněla v cele pro zadržené. Našla ho po 18 dnech na prahu smrti.)

Silně pochybuji, že by byl nezfalšovaný případ, kdy člověk vydržel bez vody 14 dní.
sk

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

njn a nektere zenske verily, ze potrebuji ,,odhackovat,, at zije guru Jara - nadsamec... sranda jak nekdo muze jen na vterinu uvazovat, ze je realne neprijimat potravu a prezit...potazmo cerpat ,,energii,, z nejakeho duchovna a podobne :D

jinak pokud nekdo potrebuje vydrzet co nejdele bez vody, tak by nemel ani nic jist, protoze travenim narusta potreba vody a bez jidla vydrzi clovek podstatne dele
Spazik

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ti lidé jsou spíš psychicky nemocní lháři

Naposledy upravil Spazik dne st leden 21, 2015 4:19 pm, celkově upraveno 1 krát
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jde to, musíš věřit ve všemocného Alláha ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nejezení Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: