Nazdar hurikáni,
je mi 20 let, měřím 178 cm a vážím cca 66 kg. Dříve jsem již cvičil a přibral jsem necelých 8 kilogramů ZA 6 MĚSÍCŮ, poté jsem nějakou dobu necvičil a váha mi spadla na tuto otřesnou hranici. (66kg) Nejvíce mě vadí že jsem ztratil tuto váhu již za 2,5 měsíce. Prosím Vás o rady jak nabrat objem zpátky, upravit jídelníček nebo i trénink.
Trénink:
Jedu podle objemového tréninku 5+2, (pondělí až pátek) víkedy volno. Cvičím již 4-5 měsíců a važím pořád stejně, váha se mi pohybuje okolo 66-67 kg.
Cvičím s velkými váhami po 6-8 opakovaních. Cviky převážně tlaky, málo kdy nějaký na rýsování.
Cvičím dvě maximálně tři partie za trenínik. doba cca 1h-1h:30m
např:
1.DAY KOZY+BICÁK
2.DAY NOHY+RAMENA
3.DAY BŘICHO+TRICEPS
4.DAY ZÁDA+TRAPÉZY
5.DAY BŘICHO+ZÁPĚSTÍ
Jídelníček:
Snídaně 8:30-09:00 : klasika ovesné vločky/jogurt/banán/michané vajíčka
Svačina 10:00: rýžové kolečka,banán/jablko/hnědé pečivo etc.
oběd první (menší) (11:40): krutí/hovězí/kuřecí maso nebo rybu přílohy těstoviny,rýže, bramrové noky občas brambory
oběd druhý 13:00:krutí/hovězí/kuřecí maso nebo rybu přílohy těstoviny,rýže, bramrové noky občas brambory
pozdní svačina 15:00 (po tréninku): tvaroh/cottage/hnědé pečivo/ovoce
večeře 20:00: krutí/hovězí/kuřecí maso nebo rybu přílohy těstoviny,rýže, bramrové noky občas brambory
večerní svačina 23:00: většinou dojídám zbytek z večeře, někdy bílý jogurt popřípadě tvaroh.
SUPLEMENTY:
Jak už jsem zmiňoval
GAINER a
CREATIN.
Mutant Mass
Gainer 6800g
Universal
CREATINE Powder 100% (takový ten černo žlutý)
Creatin přidám do
gaineru a ještě přidám GLUKOPUR (hroznový cukr) a piju
společně po tréninku zhruba 15 minut po. Takže mám jen jednu dávku denně, což mi přijde málo ale poradil mi to kamarád, který cvičí.
Děkuji za rady :-)