|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: po prosinec 08, 2014 6:06 pm Předmět: Fyzioterapeut Praha |
|
|
Ahoj,
hledám kvalitního sportovního fyzioterapeuta z Prahy, případně blízkého okolí.
Máte někdo nějaký kontakt?
Díky. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: po prosinec 08, 2014 6:51 pm Předmět: Re: Fyzioterapeut Praha |
|
|
Lenka kazmarova
Nebo
Cech z Rehatonu
K tem bych sel ja:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po prosinec 08, 2014 8:22 pm Předmět: Re: Fyzioterapeut Praha |
|
|
Děkuji, zamlouvá se mi ta Kazmarová. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po prosinec 08, 2014 9:21 pm Předmět: Re: Fyzioterapeut Praha |
|
|
Jo a nic jako sportovni fyzio neni,necetl si muj clanek bo co?:D
Lenka je extratrida,nejvetsi expert na praci s telem pomoci spiralni dymamiky ve stredni evrope:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá leden 09, 2015 9:31 am Předmět: |
|
|
A co Boris Ljubčenko, neznáš, nevíš něco o něm? Mně ho doporučil známej. Co tak koukám na netu tak si ho každej chválí.
Ale on mi ho asi doporučil jen proto, že si ho našel na netu
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 09, 2015 1:19 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | A co Boris Ljubčenko, neznáš, nevíš něco o něm? Mně ho doporučil známej. Co tak koukám na netu tak si ho každej chválí.
Ale on mi ho asi doporučil jen proto, že si ho našel na netu |
Toho jsme nakonec vybrali a 100% spokojenost, opravdu své práci rozumí, je sympatický. Stačí si na něho přečíst těch 90 nebo kolik kladných recenzí na znamylekar.cz . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá leden 09, 2015 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Riku napsal: | A co Boris Ljubčenko, neznáš, nevíš něco o něm? Mně ho doporučil známej. Co tak koukám na netu tak si ho každej chválí.
Ale on mi ho asi doporučil jen proto, že si ho našel na netu |
Toho jsme nakonec vybrali a 100% spokojenost, opravdu své práci rozumí, je sympatický. Stačí si na něho přečíst těch 90 nebo kolik kladných recenzí na znamylekar.cz . |
Když jsem sháněl fyzioterapeuta, také upoutal můj zrak. A co jsem tak přemýšlel, tipl jsem si, že většinu recenzí si napsal sám. Ale je to jen můj tip, nic netvrdím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 8:29 am Předmět: |
|
|
Je i tady na fore nejaký fyzioterapeut? Potreboval by som len odpoveď na pár otázok. :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 10:03 am Předmět: |
|
|
| Endo napsal: | | Je i tady na fore nejaký fyzioterapeut? Potreboval by som len odpoveď na pár otázok. :)) |
Je. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 10:23 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Endo napsal: | | Je i tady na fore nejaký fyzioterapeut? Potreboval by som len odpoveď na pár otázok. :)) |
Je. |
Maš PM.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: po únor 09, 2015 2:37 pm Předmět: |
|
|
je tady nekdo kdo ma zkusenost s dornowou metodou z prahy nebo okoli _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po únor 09, 2015 6:40 pm Předmět: |
|
|
A nebylo by náhodou lepší jej kontaktovat s konkrétním problémem prostřednictvím PM? I když pochybuju i tak, že by se hrnul do virtuálního ordinování:-))). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|