|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 5:47 pm Předmět: Jaký nový počítač... |
|
|
Psal jsem Ježíškovi o nový počítač a odepsal mi, že jsem hodný byl a můžu s ním počítat, jen bych potřeboval poradit. :) Moje představa je skloubit si jednotlivé komponenty sám s ohledem na maximální výkon a absolutní tichost. Měli byste pro mě nějaké tipy na vnitřnosti? Operační systém Windows 7. Hry na tom nepoběží (ach jo, kde jsou ty časy:), u grafiky potřebuji minimálně dva, lépe tři monitory, vedle toho systémového ssd disku bych tam chtěl do zrcadla dva klasické disky. Vše bych chtěl brát ideálně z Alzy. Za případné náměty předem děkuji. Jinak na tom smontování si vlastních komponent sám zase tak moc netrvám, pokud by to bylo celé sestavené a přitom dobré, rád ušetřím čas (ale trochu se bojím, že hotové řešení nesplní tu podmínku tichosti). Za náměty děkuji!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 6:17 pm Předmět: |
|
|
Tento. Já vím, ale nic lepšího a hezčího neznám. Ono, ty wokna bys tam dostal taky, ale proč? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 6:24 pm Předmět: |
|
|
Já bych se nebránil ani windows 8.1, jsou celkem fajnový, pokud nechceš instalovat nějaký nepodepsaný ovladače. Mimochodem, když máš zrcadlený disky přes raid a odejde Ti deska, nejsou data náhodou v háji, protože to je vázaný na desku? (něco jsem o tom slyšel s ne moc pozitivními ohlasy) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 10:44 am Předmět: |
|
|
Pokud objednáš komponenty v CZC, složí ti sestavu zdarma (Alza tuhle službu měla placenou a nevím jestli to vůbec ještě dělají, možná už ani ne).
Viděl bych to nějak tak, ale nevím co přesně na tom PC hodláš dělat:
http://www.czc.cz/3u57u0opr2grpbnv1g128d0sq6/seznam
Ta grafika tam je jen proto, že potřebujes 3 (digitální) výstupy na monitory, jinak by ti stačila ta integrovaná Intel v procesoru. Pokud by ti stačily 2 digitální výstupy a 1 VGA (trochu obsolete, použitelné pouze pro nižší rozlišení), tak jsou i levnější grafiky.
Procesor je možná taky trochu moc, pokud na tom třeba nebudeš dělat videa/grafiku atp.
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 3:43 pm Předmět: |
|
|
Jestli na tom pojede web a shop, tak mu poraďte něco pěknýho :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 3:57 pm Předmět: |
|
|
Pokud skládat tichý nebo dokonce ultra tichý počítač, doporučuju kontaktovat bývalého administrátora pod nickem KineCZek z forum.zive.cz. Dělá prvotřídní práci. Odladí, doveze až domů, jeho práce je nádherná.
Lidé referují v podstatě jen takto.
Takto podobně si se vším vyhraje:
Pro zajímavost o CZC: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=932&t=1140208 _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 4:16 pm Předmět: |
|
|
njn ale tak primo pomlouvat konkurenci, kdyz to dela zadara a on za prachy...trochu fail
Mimochodem, kolik za to slozeni chce ?
Ja od CZC bral jen komponenty a skladal si to sam, ale uz jsem lenivy a novym komp je ve vyhledu, tak bych to na nekom nechal. Myslel jsem, ze to rovnou necham u CZC slozit...stejne by to udelali mnohem lip nez ta moje prasecina :D, ale kdyz je mozno oslovit primo experta...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 5:27 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Pokud skládat tichý nebo dokonce ultra tichý počítač, doporučuju kontaktovat bývalého administrátora pod nickem KineCZek z forum.zive.cz. Dělá prvotřídní práci. Odladí, doveze až domů, jeho práce je nádherná.
Pro zajímavost o CZC: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=932&t=1140208 |
Tak všechno je to jenom o penězích, to co dělá CZC zdarma je adekvátní služba, nikdo nemůže čekat že se s tím tam budou mazlit půl dne.
Pokud samozřejmě někdo chce vrazit desítky tisíc jen do chlazení a hezké skříně, možnosti jsou, viz. http://www.stoobimodding.com/
Jinak tenhle kluk to myslím taky dělá dobře a ceny má solidní:
http://www.x-computers.eu/
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 5:37 pm Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | njn ale tak primo pomlouvat konkurenci, kdyz to dela zadara a on za prachy...trochu fail | Pozor, oni to nemají zadarmo. Pouze si za to nic neúčtují a to je velký rozdíl.
Ceny KineCZka jsou závislé na řadě věcí, to je přímo na dohodu s ním.
Spazik: ano, ale přečti si kus té diskuze. Tam nejde jen o to, že je to škaredě, ale že tam nejsou třeba zasunuty všechny konektory, že je tam něco jiného než má být a podobně. Nejsem tady KineCZKův advokát, jen radím Ronniemu, co nejlepší znám. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 10:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hrac
|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 3:48 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Jinak tenhle kluk to myslím taky dělá dobře a ceny má solidní:
x-computers.eu |
Ty jo díky!!!
Koukal jsem se na to a dělá neuvěřitelný sestavy.
Pořádně jsem ty stránky prolezl a už jsem si objednal tu akční sestavu, se kterou tento týden vyhrál srovnávací test počítačů.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 10:22 am Předmět: |
|
|
Také si teď plánuji poskládat nový počítač. Jednotlivé komponenty už mám všechny vybrané akorát nevím, jestli ještě nemám počkat. Myslíte, že po novém roce půjdou ceny níž?
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 10:41 am Předmět: |
|
|
po novém roce, to vždycky spadne o 15-20% níž
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 10:47 am Předmět: |
|
|
Jo tak to teda raději počkám.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|