|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
rikoriko
|
Zaslal: st červen 17, 2015 6:48 pm Předmět: PÁSEK A MRTVÝ TAH |
|
|
Ahoj, mam mensi problem, kdyz si vážu opasek u mrtvého tahu tak vždy kdyz jdu telem dolu, vyklouzne mi pres zada nahoru a potom se mi tim padem uvolni, utazenej ho mam v horni poloze hodne, ale dole mi vzdy vyklouzne, mozna je to blba otazka ale tak co .. chybama se clovek uci :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: st červen 17, 2015 6:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
rikoriko
|
Zaslal: st červen 17, 2015 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Upevni ho výš :) | to asi bude nejrozumejsi, ale jelikoz mam velkou spodni cast bricha tak me ten pasek vzdycky tahne a je to dost neprijemne, zkusim to vzit treba na mikinu, exprimentovat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st červen 17, 2015 7:04 pm Předmět: |
|
|
| rikoriko napsal: | | Moocha napsal: | | Upevni ho výš :) | to asi bude nejrozumejsi, ale jelikoz mam velkou spodni cast bricha tak me ten pasek vzdycky tahne a je to dost neprijemne, zkusim to vzit treba na mikinu, exprimentovat :) |
Hele, když už jsme u toho. Vím, že ses neptal, jestli používat, nebo ne. Ale za mě - jestli nemáš soutěžní ambice, tahej bez pásku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
rikoriko
|
Zaslal: st červen 17, 2015 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | rikoriko napsal: | | Moocha napsal: | | Upevni ho výš :) | to asi bude nejrozumejsi, ale jelikoz mam velkou spodni cast bricha tak me ten pasek vzdycky tahne a je to dost neprijemne, zkusim to vzit treba na mikinu, exprimentovat :) |
Hele, když už jsme u toho. Vím, že ses neptal, jestli používat, nebo ne. Ale za mě - jestli nemáš soutěžní ambice, tahej bez pásku :) |
Chci soutezit, a pasek mam z osobnich duvodu oblibenej, parkrat jsem si ho vyzkousel (no parkrat, vicekrat) a cvici se mi s nim lepe .. :) spis bych byl rad za rady ohledne pouziti toho pasku
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: st červen 17, 2015 7:39 pm Předmět: |
|
|
Jen tak ze zvedavosti, od jake vahy ho pouzivas a kolik s nim bezne tahas ?
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st červen 17, 2015 8:47 pm Předmět: |
|
|
Osobně používám normální powerlifterský pásek a na mrtvolu a dřepy ho utahuju na rozdílných místech.
Pro dřepy dolů přes 'spodek břicha', na Mrtvoly a Tlak ve stoje ho dávám hodně vysoko, prakticky přes žebra => takhle u tahů nepřekáží a supportuje :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út červen 30, 2015 12:53 pm Předmět: |
|
|
Pokud netaháš přes 120-150 kg, asi bych ho nedával (dle věku a váhy).
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út červen 30, 2015 1:10 pm Předmět: |
|
|
Uz asi 3 mesice nepouzivam ani na drep ani na tah pasek ani oly boty a tusim ze delam dobre, dokud tam neni nejak vylozene hodne pres 200 tak to asi nema cenu _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: út červen 30, 2015 1:13 pm Předmět: |
|
|
taky si myslim, ze do 200 je pasek leda na paradu
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st červenec 01, 2015 8:06 am Předmět: |
|
|
Teda koukam, ze jsem to mel s opaskem uplne obracene. Na tahy jsou si ho daval hodne nizko.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st červenec 01, 2015 8:11 am Předmět: |
|
|
ja tiez ked si dam opasok moc nizko, tak sa neposkladam do zaciatocnej pozicie _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
rikoriko
|
Zaslal: st srpen 19, 2015 10:35 am Předmět: |
|
|
Diky moc za rady :) hlavne diky člověk
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|