Posilování břicha

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilování břicha  Úvodní stránka -> Trénink -> Posilování břicha
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ondra.123

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 7:29 pm    Předmět: Posilování břicha Odpovědět s citátem

Ahoj... Potřeboval bych poradit jak na trénink břicha v domácích podmínkách. Chodím sice do posilky, ale vždy to sopadne stejně. Po odcvičení partií, které chci v tom dni procviči, přijde na řadu břicho a já si povím... Procvičím ho pořádně až doma, teď už není síla :D Ovšem doma se na to vždycky vykašlu... Ale změním to... Břicho odposiluji vždy ráno a bude výmluvám konec... Chci se tedy zeptat jaké zvolit vhodné řazení cviků, kolik opakování a kolik sérií k tomu, aby došlo k rovnovážnému rozvoji. Zatím nechci rýsovat, nejde mi o svalovou výkonost, jde o co možná nejvyšší nejmožnější nárust svalových políček six paku a pochopitelně posílení šikmých břišních svalů :D Předem díky...

Naposledy upravil Ondra.123 dne pá únor 13, 2015 7:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AB ripper - P90X, zatím jsem nenarazil na nic lepšího, celkem dobrý složení cviků
PMKB5

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Six-pack se rýsuje v kuchyni a v jídelně, ne ve fitku - tam pracuj na síle břicha.

Rychle na stránku:

Přejdi na: