Nabrání hmoty. (Nejen té svalové)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nabrání hmoty. (Nejen té svalové)  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Nabrání hmoty. (Nejen té svalové)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
WonTyy

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2015 2:39 pm    Předmět: Nabrání hmoty. (Nejen té svalové) Odpovědět s citátem

Dobré odpoledne všem,

Je mi 16 let, měřím 175 cm a vážím vtipných 63kg.
Začal jsem dělat MMA, chodím na tréningy cca 2 týdně, kde mám možnost si i zacvičit.
Můj problém spočívá ve věci, kterou vím a zároveň nevím jak vyřešit.

Snažím se nabrat. Chci mít zatím alespoň těch 70kg, ale co proto dělám.
Nemám stanovený žádný jídelníček a převážně jím to co se navaří. Nejsou to hamburgery, pizzy a smažené sýry, i když se tomu někdy nevyhnu a jednou, případně dvakrát do měsíce si i něco takového bohužel dám. Převážně jím kuřecí maso (tepelně upravované na oleji, ale celkem často), někdy v nějaké té omáčce s knedlíkem, případně těstovinou, čínu. Nechybí vepřové ani hovězí. Občas například těstoviny z tvarohovým sýrem, brambory s tvarohem, no prostě typické obědy. Ke svačinám mívám bíle pečivo většinou s máslem, kuřecí šunkou a sýrem. Nechybí zelenina, ovoce.

Jde o to, že jsem finančně omezen, takže si nemůžu dovolit ponakupovat tvarohy, určovat si jaké potraviny se budou kupovat a co se bude vařit. Snažím se omezit sladké nápoje jako Coca-Colu, ale piji minerálky jako Mattoni, Dobrou vodu atp.

Chci se zeptat jak bych to mohl uzpůsobit aby mi šla váha postupně nahorů? Nesnažím se vyrýsovat jak socha a nabrat hned tuny svalové hmoty. Stačilo by mi bohatě nabírat postupně něco málo aby se mi tělo přetvořilo a postupně se připravovalo na tvrdší režim čím budu starší.

Budu rád za reakce, děkuji :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2015 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi nejjednodušší způsob, jak tak zlehka začít
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: