|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mr.perfect

|
Zaslal: st únor 11, 2015 9:03 pm Předmět: Nejlepsi fitness v CR? |
|
|
ahoj, jaky si myslite, ze je v CR nejlepsi fitko, jak vybavenim tak prostorem pro cviceni?
Naposledy upravil mr.perfect dne čt únor 12, 2015 1:03 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: st únor 11, 2015 9:06 pm Předmět: Re: Nejlepsi fitness v CR? |
|
|
| mr.perfect napsal: | | ahoj, jaky si myslite, ze je v CR nejlepsi fitko, jak vybavenim tak prostorem pro cviceni?ja jako trener v BBC, jsem pro BBC na Zelivskym... |
zákazem vlastního pití jste se pro mě osobně klesli na samé dno pomyslného žebříčku, ať si každý říká, co chce...
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
|
| nahoru |
|
 |
Reality
|
Zaslal: st únor 11, 2015 9:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 12, 2015 5:30 am Předmět: Re: Nejlepsi fitness v CR? |
|
|
| mr.perfect napsal: | | ahoj, jaky si myslite, ze je v CR nejlepsi fitko | U daymoona doma, sorry... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: čt únor 12, 2015 10:54 am Předmět: Re: Nejlepsi fitness v CR? |
|
|
| cipinek napsal: | | ahoj, jaky si myslite, ze je v CR nejlepsi fitko, jak vybavenim tak prostorem pro cviceni?ja jako trener v BBC, jsem pro BBC na Zelivskym... |
je to REBEL !
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt únor 12, 2015 3:41 pm Předmět: |
|
|
ty vole tedka ve me hrklo, tou spatnou citaci o prispevek nademnou jsem se lekl ze je cipinek trener _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt únor 12, 2015 3:49 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | ty vole tedka ve me hrklo, tou spatnou citaci o prispevek nademnou jsem se lekl ze je cipinek trener |
víš jak já bych tě vytrénoval, víš, jak bych tě motivoval, koučoval, hecoval, dosáhl bys největších úspěchů, které člověk na této planetě může jenom dosáhnout, když jsem byl u psycholožky tenkrát v 18ti letech, tak mi po testu řekla, že bych měl být učitel, trenér, nebo vychovatel dětí...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: čt únor 12, 2015 3:53 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Tom3 napsal: | ty vole tedka ve me hrklo, tou spatnou citaci o prispevek nademnou jsem se lekl ze je cipinek trener |
Nejlepší fitko BBC a cipinek v něm jako trenér? Tomu říkám scénář pro apokalyptický film. |
Jedna z nejsmrtelnejsich hlasek na foru za vic nez 6 let, co to tady ctu .
|
|
| nahoru |
|
 |
Patokras

|
Zaslal: so únor 14, 2015 3:49 am Předmět: |
|
|
Určitě Eagel _________________ 110kg ročník 1991
Total 965kg (410+280+312)
Trh 110kg, nadhoz 147kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|