|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubassszx
|
Zaslal: st březen 18, 2015 12:10 pm Předmět: Čínská jídla -dieta |
|
|
Ahoj,
nejdříve se chci omluvit, pokud tady něco podobného je, ale nenašel jsem to.
Snažil jsem se dopátrat nějakých nutričních hodnot jídel v čínské restauraci. Občas tam zajdu na oběd, ale jsem v dietě, tak nevím jestli je to úplně vhodné.
Když si tam dávám nějaké kuřecí se zeleninou + rýži. Rýži jim extra z misky, takže to nemáčím v žádné omáčce, která tam je od masa a zeleniny.
Ačkoliv je to v podstatě kuřecí maso a zelenina, tak mám trošku obavy, že to nebude dietní vůbec, že mám pravdu ?
Máte nějaké informace k těm hodnotám, názory nebo vlastní zkušenosti ?
Děkuji K
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlkisekk
|
Zaslal: st březen 18, 2015 12:30 pm Předmět: Re: Čínská jídla -dieta |
|
|
| kubassszx napsal: | Ahoj,
nejdříve se chci omluvit, pokud tady něco podobného je, ale nenašel jsem to.
Snažil jsem se dopátrat nějakých nutričních hodnot jídel v čínské restauraci. Občas tam zajdu na oběd, ale jsem v dietě, tak nevím jestli je to úplně vhodné.
Když si tam dávám nějaké kuřecí se zeleninou + rýži. Rýži jim extra z misky, takže to nemáčím v žádné omáčce, která tam je od masa a zeleniny.
Ačkoliv je to v podstatě kuřecí maso a zelenina, tak mám trošku obavy, že to nebude dietní vůbec, že mám pravdu ?
Máte nějaké informace k těm hodnotám, názory nebo vlastní zkušenosti ?
Děkuji K |
Bude to asi individualni, nikdo ti nerekne, co tam vlastne davaji, cinska kuchyne je znama, ze se restuje na velke davce oleje a ze se pouziva v tehle bystrech glutamat pro zvyrazneni chuti, ale kdyz si ovcas das kungpao s ryzi, tak se pravdepodobne nic strasneho nestane.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubassszx
|
Zaslal: st březen 18, 2015 12:37 pm Předmět: |
|
|
Ale na nějaké častější stravování to v dietě asi není vid ?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st březen 18, 2015 12:52 pm Předmět: |
|
|
| kubassszx napsal: | | Ale na nějaké častější stravování to v dietě asi není vid ? |
Kdyz si jidlo udelas doma, vis z ceho je, takhle muzes jen hadat.
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st březen 18, 2015 1:43 pm Předmět: Re: Čínská jídla -dieta |
|
|
| kubassszx napsal: | | ale jsem v dietě |
Zdar, "být v dietě" znamená přesně co? _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
kubassszx
|
Zaslal: st březen 18, 2015 1:48 pm Předmět: Re: Čínská jídla -dieta |
|
|
| PMKB5 napsal: | | kubassszx napsal: | | ale jsem v dietě |
Zdar, "být v dietě" znamená přesně co? |
No předpokládal bych, že redukce tuku. 3x týdně mám fitko, 2-3x florbal. A snažím se zdravě jíst. Za nějaký 2 roky cca ( s pauzama) mám dole přes 22kg a teď bych chtěl nějak finálně snížit tuk. Jím myslím dobře a zdravě, ale právě občas přes oběd zajdu na tu čínu a tak přemyslím co v tom je a jak se to hodí apod.
Aktuálně 178cm a 83kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st březen 18, 2015 1:49 pm Předmět: Re: Čínská jídla -dieta |
|
|
| PMKB5 napsal: | | kubassszx napsal: | | ale jsem v dietě |
Zdar, "být v dietě" znamená přesně co? |
Velmi spravny dotaz...
Edit: nech to ma nejaky vecny vyznam, kedze sa za minutu nazbieralo dost odpovedi. Pri vyske a vahe, ktoru udavas, mas pripadne prehlad o % telesneho tuku?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubassszx
|
Zaslal: st březen 18, 2015 2:04 pm Předmět: |
|
|
To bohužel nemám na měření jsem nebyl, ale tuku k redukci mám vizuálně docela dost. Myslím, že takových 7kg tuku by to dolů chtělo ...
Spíš než na to jak hubnout mě zajímá názor na čínská jídla a případně jejich nutričních hodnoty.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st březen 18, 2015 2:05 pm Předmět: |
|
|
Nestavet na tom jidelnicek ale kdyz si tam sem tam das kure na paprice s ryzi nebo neco podobneho tak ti to rozhodne dietu neprekazi _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st březen 18, 2015 2:07 pm Předmět: |
|
|
Já bych to doplnil o dotaz na slovo "občas" ... pokud je to jednou či dvakrát do týdne, tak bych to absolutně neřešil. Pokud je to prakticky denně, tak bych měl strach o svůj žaludek:-), jak bylo již napsáno, u těch čongů nikdy nevíš, co a jak vlastně v té kuchyni bastlí. Na druhou straně, to v nějaké jiné běžné hospě taky ne, o závodkách ani nemluvě. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubassszx
|
Zaslal: st březen 18, 2015 2:11 pm Předmět: |
|
|
Občas je myšleno jak píšeš cca 2x týdně, ale zkusím to vyhodit úplně a jíst něco lepšího. Ideálně si vařit doma, to bude asi nejlepší varianta. Jen mě moc nechutná ohřívané jídlo :/
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: st březen 18, 2015 2:24 pm Předmět: |
|
|
| kubassszx napsal: | | Občas je myšleno jak píšeš cca 2x týdně, ale zkusím to vyhodit úplně a jíst něco lepšího. Ideálně si vařit doma, to bude asi nejlepší varianta. Jen mě moc nechutná ohřívané jídlo :/ |
Zbytečný to vyhazovat úplně, 1x za 2 týdny ti dobrá čína dietku fakt nerozhodí.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st březen 18, 2015 2:36 pm Předmět: |
|
|
Vaření doma je obecně nej, zejména proto, že přesně víš co jíš a jak to bylo upraveno. Ale jak bylo řečeno, když jednou/dvakrát dáš týdně tu čínu, tak to je jednak změna, jednak ne vždy má člověk čas a náladu si něco bastlit na druhý den, a ničemu tím opravdu neuškodíš.
Ostatně, když jednou za čas skončíš třeba v McD, tak se opravdu taky nic neděje. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubassszx
|
Zaslal: st březen 18, 2015 2:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|