|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vit_n
|
Zaslal: st duben 15, 2015 7:41 pm Předmět: Posilování vs. cyklistika |
|
|
Ahoj, chtěl bych se zeptat jak skloubit dohromady posilování a jízdu na kole. Jsem ektomorf, problémy s nabíráním váhy atd. Přes léto vždy zhubnu to co v zimě naberu. Moje otázka tedy zní jak jezdit na kole tak, abych u toho nehubnul? Pomůže jezdit jen kratší, ale intenzivní vyjíždky (max 1 hodina) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
coder

|
Zaslal: st duben 15, 2015 7:59 pm Předmět: |
|
|
pokud nejezdis kazdy den 200 km maratony nebo tour de france tak to resit nemusis proste jen vice jez
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 15, 2015 8:06 pm Předmět: |
|
|
| coder napsal: | | pokud nejezdis kazdy den 200 km maratony nebo tour de france tak to resit nemusis proste jen vice jez |
Zase tak snadne bych to u ektomorfa nevidel. Jist sice muze dost, le pokud je toho aerobniho treninku hodne a je narocnej, tak mu to tu svalovou hmoto pomalu pozirat bude nebo minimalne mu to zabrani v dalsim zlepsovani se. Samozrejme 2x tydne hodinova vyjizdka je v pohode, ale nejake dlouhe narocne tury, tam uz byt problem muze. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Pedain

|
Zaslal: st duben 15, 2015 8:14 pm Předmět: |
|
|
V kategorii do 83kg v roce 2014 startoval na Mistrovství Moravy a Slezska v kulturistice jeden pán, který se umístil mezi 3-5. místem, a během sezony se účastní amatérských závodů v horské a silniční cyklistice zvané Moravskotřebovský Cykloman. Tudíž lze kombinovat obojí. _________________ Show must go on.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bar_bo_ra

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 12:06 pm Předmět: |
|
|
To asi musíš zkusit. :) Pokud špatně nabíráš. Určitě přidej jídlo. Během jízdy pokud jezdíš více jak hodinu, tak bych si dala asi gainer, banán, nějaký sacharid. Možná BCAA před kolem, během.
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: so duben 18, 2015 2:29 pm Předmět: |
|
|
(Jak už se tak ohraně říká,) co je cílem?
Jízda na kole není moc zdravá (sedíš u toho, zkracuješ se, někdy hrbíš...) a rozhodně je ve větších dávkách nepřítelem síly a svalové hmoty.
Závodíš-li v cyklistice, nedělal bych objemový tréning, a zařadil jen minimalistický sílový + korektivní práci.
Nezávodíš-li v cyklistice, vysekal bych kolo pryč. Můžu do sz zaslat článek o tom, proč kardio brání dosáhnout hezké postavy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: so duben 18, 2015 2:31 pm Předmět: |
|
|
| Princ napsal: | (Jak už se tak ohraně říká,) co je cílem?
Jízda na kole není moc zdravá (sedíš u toho, zkracuješ se, někdy hrbíš...) a rozhodně je ve větších dávkách nepřítelem síly a svalové hmoty.
Závodíš-li v cyklistice, nedělal bych objemový tréning, a zařadil jen minimalistický sílový + korektivní práci.
Nezávodíš-li v cyklistice, vysekal bych kolo pryč. Můžu do sz zaslat článek o tom, proč kardio brání dosáhnout hezké postavy . |
Tak takovej článek by mě taky zajímal :) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: so duben 18, 2015 2:37 pm Předmět: |
|
|
to tady bude zase srandy kopec
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so duben 18, 2015 2:39 pm Předmět: |
|
|
Chudak pr!nc, mit na foru takovyho dvojnika musi bejt radost _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: so duben 18, 2015 2:50 pm Předmět: |
|
|
Už je to tu zase: ahoj já jsem Grimley a rozumím fungování lidského těla lépe než všichni siloví trenéři a vědecká studie dohromady  Poliquin, Rippetoe, Stalyey, Maedows, Orava tomu nerozumí...
Dnes už je zcela prokázáno, že vytrvalostní aktivita snižuje silové a svalové přírustky. Mělo by se to učit v tělocviku v první třídě, nikoli být předmětem diskuse dospělých lidí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: so duben 18, 2015 2:53 pm Předmět: |
|
|
Blbý je, že tyhlety články jsou dost tendeční a už od začátku jsou stavěný tak, aby obhajovaly svojí pravdu. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so duben 18, 2015 2:55 pm Předmět: |
|
|
@Princ: existujou ruzne somatotypy..... je hezky ze nekdo neco rika na videu, ale lidi by se v prvni rade meli ridit vlastnim telem, vlastnim nazorem -> cim vic odborniku, tim vic nazoru. U tebe mi prijde, ze ses proste linej, proto se aerobce branis jako cert krizi _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so duben 18, 2015 3:33 pm Předmět: |
|
|
| Princ napsal: | Už je to tu zase: ahoj já jsem Grimley a rozumím fungování lidského těla lépe než všichni siloví trenéři a vědecká studie dohromady Poliquin, Rippetoe, Stalyey, Maedows, Orava tomu nerozumí...
Dnes už je zcela prokázáno, že vytrvalostní aktivita snižuje silové a svalové přírustky. Mělo by se to učit v tělocviku v první třídě, nikoli být předmětem diskuse dospělých lidí. |
Mne tak trochu prijde, ze ty ses temahle zaujatyma teoretickyma bla bla az nezdrave posedlej. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|