sacharidové vlny - hodnoty sacharidů

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - sacharidové vlny - hodnoty sacharidů  Úvodní stránka -> Začátečníci -> sacharidové vlny - hodnoty sacharidů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spooky

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 1:33 pm    Předmět: sacharidové vlny - hodnoty sacharidů Odpovědět s citátem

Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s hodnotama sacharidů u vln. Držím je 6 týdnů a váha skoro vůbec nejde dolů. Aktuálně jedu 150-100-50. K tomu 120-140 gramů bílkovin. Už jsem je držel kdysi a to váha dolů šla. Aktuálně vážím 80 kg. Ještě než jsem začal jet vlny, tak jsem se u jídla taky držel zkrátka cca 150-225 g sacharidů každý den.

Co sem pročítal různé články a fóra, tak tam měli všichni nastavené ty sacharidy podstatně výše. Myslím si, že jsem si s takhle nízkýma hodnotama akorát zpomalil metabolismus.

Fyzickou aktivitu mám každý den- box, železo, kruháče, běh.

Otázka je na kolik bych měl zvýšit, když potřebuji sundat do 4 týdnů ještě 3 kila, kvůli zápasech v boxu. Zbývající 2 kg sundám z vody před zápasem.

Díky za rady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslis si spravne.
A to te treba nanapdalo driv, nez jsi se vubec do takovych nesmyslnych vln pustil? takhle nevilni ani holky , natoz chlap s takovyhle vydejem .
Necitis se unavenej? treninky davas v pohode?
Tuky mas nastavene jak? Hadam, ze co nejnize, coz, vzhledem k tem nizkym sacharidum , neni spravne.
Ted jsem zvedavej, jak si ten matabolismus zase nakopnes. Vydej veliky, sacharidy hodne nizko a telo stagnuje. To je docela prekerni situace
Spooky

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřív mi to napadlo, že se mi trochu spomalí,ale ne tolik. Chtěl sem sundat co nejrychleji, abych pak mohl jíst zas normálně a neřešit váhu před zápasem
Treninky dávam v pohodě. Unavenej po treninku sem tak nějak normálně. Tuky mam samozřejmě co nejníž. Občas nějakej prorostlejší kus masa, takže extrémně tuky nehlídam.
Asi ho zkusim nakopnout postupně, stejně jak sem ho spomalil. Postupně přidávat sachry do vln. Začnu 250-200-150-100-50 a po pár tejdnech opět přidám. Uvidíme co to udělá
Smile04

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pointa vln je vtom že jedeš od minima po řekněme maximum...a 200s na den neni žadny maximum...nwm ale pro 80kg by to mělo byt kolik 400?...pravě tim že jedeš malo a pak tam daš takovou prdu (nacukruješ) tim udržíš metabolismus ...takhle funguji vlny, carb backload, CKD... VPODSTATĚ VŠECHNY DIETY PRO POŘADNY CHLAPY :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
coder

PříspěvekZaslal: st duben 01, 2015 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechci zakladat novy tema tak se zeptam tady chcu vyskouset sacharidove vlny drive uz jsem je jel ale to se ani neda pocitat bylo to takove halabala a asi jen 3 tydny ted to chci skusit na delsi dobu a poradne 1 otazka : vazim 80 kilo a nevim jak vysoko jit se sacharidama bude 400-200,100-"0" v pohode ? 0 je jenom teoreticka urcite tam bude nejaka zelenina ale proste minimum...nebo si to mam nastavit jinak 2. otazka jak dlouho se daj vlny drzet s nejakym vysledkem v hlave mam 2 mesice ale vubec nevim do ceho jdu takze bych se rad zeptal skusenejsich
coder

PříspěvekZaslal: pá duben 03, 2015 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chapu takze skus a uvidis

Rychle na stránku:

Přejdi na: