problém s tricepsom

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - problém s tricepsom  Úvodní stránka -> Trénink -> problém s tricepsom
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eraZ

PříspěvekZaslal: út březen 31, 2015 2:51 pm    Předmět: problém s tricepsom Odpovědět s citátem

Zdravím,

chcel by som vás poprosiť o radu ak ste sa s tým už niekto náhodou stretol čo si myslím, že asi áno, mám taký problém s tricepsom už sa to tiahne vyše mesiaca. Na začiatku minulého mesiaca resp tréningového cyklu som pri benči mal problém s tricepsom jednoducho som prsiami vládal úplne v pohode a triceps bol odpálený už pri druhej tretej sérii proste som nemohol tlačiť pretože nevládal mi triceps. A vôbec neviem čím to môže byť, pred každým cyklom dávam týždeň až 10 dní úplné voľno od posilky na regeneráciu a odpočinok atď takže svaly by mali byť odpočinuté, v slabom triceps to tiež nevidím keďže na triceps vytlačím v podstate takmer rovnaké váhy ako na hrudník, takže by to vlastne mohlo byť tým, že prácu preberá triceps keďže je silný a teda v technike cvičenia, ale neviem čím by to bolo cvičím už dva roky a nikdy som taký problém pri benči nemal tak neviem prečo práve teraz... momentálne som začal dnes nový cyklus a mal som 9 dní voľno minulý týždeň a dnes som pri benči ten triceps cítil tiež, už síce len trochu a nebránilo mi to docvičiť benč celý ale aj tak som cítil triceps napumpovaný a jemne unavený a tak by to podľa mňa nemalo byť, a neviem si s tým už vôbec rady, že v čom to asi môže byť, oddych telu som dal atď takže neviem, budem vďačný za každú radu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: