|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dejvinho
|
Zaslal: so srpen 01, 2015 11:42 am Předmět: alkohol a hubnuti |
|
|
Cau, vcera jsem byl po dlouhe dobe pit, rekl jsem si ze se teda vozeru po dlouhy dobe, uvaril jsem si i sebou jidlo 400g brambor a kureci, to jsem snedl cca ve 4 rano nez jsme jeli domu, ale kdyz jsem potom doma stoupnul na vahu byl jsem zdesen, mel jsem o 2 kg min nez normalne, a to jsem ani netancoval a nedelal nic narocnyho  tak se chci zeptat jestli to je fakt jen voda a glykogen? pac jsem mel i jinnej tvar bicepsu coz me taky zaujalo, a v zrcadle jsem vypadal strasne, tak doufam ze neni mozny ze jsem upalil nakou hmotu, jentak ze zvedavosti se ptam
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: so srpen 01, 2015 11:50 am Předmět: |
|
|
Nastartoval jsi proces sebedestrukce, do 2 hodin počítám ze se rozplyneš _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so srpen 01, 2015 11:58 am Předmět: |
|
|
taky jsem byval den po chlastu nejvic vysekanej _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: so srpen 01, 2015 12:12 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, že ráno máš vždycky o kilo nebo dvě méně než večer a navíc alkohol dehydratuje, protože inhibuje produkci ADH, který je zodpovědný za resorpci vody v ledvinách. Tu vodu natáhneš zpátky, hmotu jsi určitě nespálil.
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: so srpen 01, 2015 12:30 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Já myslím, že ráno máš vždycky o kilo nebo dvě méně než večer a navíc alkohol dehydratuje, protože inhibuje produkci ADH, který je zodpovědný za resorpci vody v ledvinách. Tu vodu natáhneš zpátky, hmotu jsi určitě nespálil. | ja to prave porovnaval s ranni vahou..jojo to jsem chtel slyset, dik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|