|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
abc123
|
Zaslal: po duben 06, 2015 11:37 am Předmět: - 15 kg |
|
|
Cau,
rok zpatky jsem chodil do posilky a vazil 73 kg, pak jsem onemocnel nic nedelal a ted vazim 58 kg, 15 kg v pi*i. A chci se zeptat, jak byste postupovali vy. Chci minimalne zpatky na tech 73 kg a mam nekolik moznosti. Pribirat mesicne kvalitne treba po 1,5 kg a skoro rok chodit jak z koncetraku, nebo se proste vyzrat za 2 mesice na 70 kg (coz si myslim, ze nebude zadnej problem, kdyz vazim tak malo) a pak zpomalit. Nebo treba zkusit nejakou pyramidu typu 5kg, 4kg, 3kg... Ja nevim
Diky za nazory.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: po duben 06, 2015 12:02 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Nebo treba zkusit nejakou pyramidu typu 5kg, 4kg, 3kg... Ja nevim
|
Lol. Přibírací pyramida.
Jez hodně cvič hodně a porosteš. Nic víc neřeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
abc123
|
Zaslal: po duben 06, 2015 12:06 pm Předmět: |
|
|
pyramidu jsem vymyslel sam no  proste nechci vazit 58. Ja jsem klasicky pribiral podle Art of velkovykrm  proto proste nevim jestli si mam rict, ze chci za mesci 1 nebo 3 kg.
Mam stejne takovy tuseni, ze jak ted jsem podvizivenej, tak za mesic normalniho stravovani priberu tak 6 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po duben 06, 2015 12:14 pm Předmět: |
|
|
Cvič a žer normálně jako před nemocí, ono se to za chvíli vrátí
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po duben 06, 2015 2:49 pm Předmět: |
|
|
to me poser, ty dotaz jsou stale stupidnejsi a stupidnejsi
jestli si jel predtim podle art of velkovykrm tak si byl stejne mozna tak tlustej, takze pribrat loj problem nebude jak rikas.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|