|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 15, 2015 3:52 pm Předmět: Aktualizováno - RWTD #13 v Sypatch gymu |
|
|
Máme sraz!
Kde a kdy?
Velké Meziříčí, Sypatch gym, 11.4. v 13:00
Seznam účastníků:
* Zlata
* Draper
* s.sman
* Maerlyn0
* pajdule
* daymoon
* mirus + 3
* Ronnie
* balbi
* Darkkiller
* DiamonD123 + 1
* Deadlift
* smetak
* flew + 1
* moog
* hami
* rambo
* gohan
* avanti
* Poman
* ikski
*
Obědovečeře v 15:30 v restauraci Formanka _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Naposledy upravil daymoon dne čt duben 23, 2015 5:47 am, celkově upraveno 23 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 15, 2015 3:56 pm Předmět: Re: Co takhle nějaký sraz? |
|
|
| daymoon napsal: | Už dlouho nebyl ani žádný sraz, srazík, srazíček ani Ronnie training day a o grilovačce už vůbec nemluvím :-)
Měli byste chuť se sejít a trochu si zacvičit a pořádně se nažrat? |
28.10.2015 na skotske tribune? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: ne březen 15, 2015 7:53 pm Předmět: sraz |
|
|
Chuť by byla. Já jsu pro. Kde a kdy? Místo bych věděl, čekal by nás tam velice příjemný a velký chlap (140kg svalů). _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 15, 2015 7:55 pm Předmět: Re: sraz |
|
|
| mirus napsal: | | Chuť by byla. Já jsu pro. Kde a kdy? Místo bych věděl, čekal by nás tam velice příjemný a velký chlap (140kg svalů). |
Sypatch gym, Jarda Paseka? :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 15, 2015 8:11 pm Předmět: |
|
|
Ten Sypatch me napadl hned jak to tu Daymoon zalozil. Jednak je to na trase Praha - Brno, takze idealni a druhak 3 patrova vyborne vybavena posilovna, kde se i crossfitaci muzou vyradit. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: ne březen 15, 2015 8:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 15, 2015 8:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne březen 15, 2015 9:21 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | To byl byl mazec, kdyby to bylo v Sypatchi, na druhou stranu, nevím, jestli bych tam chtěl být neslabší Ale přinejhorším bych vám aspoň mohl nalívat pití |
A nakládat kotouče na dřep a na mrtvolu některým jedincům
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 16, 2015 4:39 pm Předmět: |
|
|
Dobrý nápad, já jsem rozhodně pro. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po březen 16, 2015 7:38 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | To byl byl mazec, kdyby to bylo v Sypatchi, na druhou stranu, nevím, jestli bych tam chtěl být nejslabší Ale přinejhorším bych vám aspoň mohl nalívat pití |
Musím Tě zklamat, tohle místo je rezervováno pro mě.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po březen 16, 2015 7:48 pm Předmět: |
|
|
Pro mě jako když hodím kamenem. Přijel bych. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 16, 2015 8:18 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | Pro mě jako když hodím kamenem. Přijel bych. | Atlas stone?:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|