|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Danca Ber
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bosi
|
Zaslal: út prosinec 16, 2014 1:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út prosinec 16, 2014 6:35 am Předmět: |
|
|
a když se to naučíš starej ti pak urve rodidla :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Danca Ber
|
Zaslal: st leden 14, 2015 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Bosi napsal: |
Tak pro zacatek:
Fyzicka nefyzicka, ale asi spis zalezi i na telesne hmotnosti, ale i to neni ocividne problem:
A treba ukecas k ucasti i pritele:
Dela to jedna moje kamaradka a je to opravdu pekne... |
Díky, přítele nemám, takže ho asi neukecám, ale díky za odkazy. Chodíš se na kamarádku dívat, jo? :-) Tý jo, ale sleduju to video, to je neuvěřitelný! Co ta ženská se svým tělem dokáže... To teda klobouk dolů. A díky, až tak špatně na tom s tělesnou hmotností snad nejsem... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosi
|
Zaslal: čt leden 15, 2015 5:23 am Předmět: |
|
|
| Danca Ber napsal: | | Bosi napsal: |
Tak pro zacatek:
Fyzicka nefyzicka, ale asi spis zalezi i na telesne hmotnosti, ale i to neni ocividne problem:
Díky, přítele nemám, takže ho asi neukecám, ale díky za odkazy. Chodíš se na kamarádku dívat, jo? :-) Tý jo, ale sleduju to video, to je neuvěřitelný! Co ta ženská se svým tělem dokáže... To teda klobouk dolů. A díky, až tak špatně na tom s tělesnou hmotností snad nejsem... :-D |
Divat se na ni nechodim, to by se manzelce nelibilo:). Ta kamoska da obcas neco na FB, takze to je tak vsechno.
Vim, jak nektery zensky dokazi vnimat sami sebe, takze jsem chtel jen ukazat, ze nektere vymluvy jsou jen vymluvy ...
Uz jsi zacala?
|
|
| nahoru |
|
 |
Danca Ber
|
Zaslal: čt leden 15, 2015 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Bosi napsal: | | Danca Ber napsal: | | Bosi napsal: |
Tak pro zacatek:
Díky, přítele nemám, takže ho asi neukecám, ale díky za odkazy. Chodíš se na kamarádku dívat, jo? :-) Tý jo, ale sleduju to video, to je neuvěřitelný! Co ta ženská se svým tělem dokáže... To teda klobouk dolů. A díky, až tak špatně na tom s tělesnou hmotností snad nejsem... :-D |
Divat se na ni nechodim, to by se manzelce nelibilo:). Ta kamoska da obcas neco na FB, takze to je tak vsechno.
Vim, jak nektery zensky dokazi vnimat sami sebe, takze jsem chtel jen ukazat, ze nektere vymluvy jsou jen vymluvy ...
Uz jsi zacala? |
Aha, tak to se to hned vyjasňuje.. Ještěže ten facebook existuje... :-D Ještě jsem nezačala, zatím nevím, kam. Vím, že mi řekneš, že je to další výmluva, tak se jdu koukat po studiích v Praze. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 15, 2015 7:34 pm Předmět: |
|
|
Napsal jsem ti soukromou zprávu, tak jukni  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Kryšpínka
|
Zaslal: ne leden 18, 2015 2:16 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, já mám zkušenost v Praze s Firefly a Poletime. Pak ještě vím, že existuje Moschna studio, ale tam jsem nebyla. Určitě doporučuji studio, které se na to specializuje. Ne nějaké, co má pole dance mimo jiné taky v nabídce.
Je to docela makačka, ale jede se pomalu od základů. Na první lekci stačí umět se alespoň udržet pár vteřin na tyči. :D Samozřejmostí je rozcvičování a cviky na flexibilitu, takže bych se nebála, že nebudu zvládat. Často tam chodí i ne úplně štíhlé slečny a nemají problém, že by nezvládaly. Akorát pokud máš problémy s rukama (zápěstím), tak ale pole dance příliš nedoporučuji. Zatěžuje je opravdu hodně.
|
|
| nahoru |
|
 |
HankaF
|
Zaslal: st leden 21, 2015 6:11 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, my chodíme s kamarádkou v Praze do studia Pole Heaven. A vcelku bych souhlasila i s příspěvkem nade mnou. Při výběru koukej, aby byl pole dancing když už ne hlavní, tak určitě jeden ze sportů, na které se specializují. Protože vím i o studiích, které si říkají pole dancingová, ale pak na lekci třeba nemají ani dostatek tyčí.
No a jinak makačka, ale když tě to chytne, rozhodně to stojí za to!
|
|
| nahoru |
|
 |
Danca Ber
|
Zaslal: po únor 16, 2015 8:40 pm Předmět: |
|
|
Díky moc všem za tipy! Teď teda zase nevím, do kterého studia se vydat dřív. Ale ještě překecávám kamarádku, abych tam nebyla jediné dřevo a určitě to alespoň na jednu lekci zkusím. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út únor 17, 2015 6:07 am Předmět: |
|
|
s tímhle přístupem nezačneš nikdy
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út únor 17, 2015 6:55 am Předmět: |
|
|
jsou to teprve tri mesice, dej ji jeste rok/dva :-D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út únor 17, 2015 7:20 am Předmět: |
|
|
:D klasicky ženský věty - musim si rozmyslet kam pujdu , cekam na kámošku atd.. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Danca Ber
|
Zaslal: po březen 30, 2015 10:43 pm Předmět: |
|
|
Heleďte se, vy... pochybovači! Čekala jsem, až se vrátím z třetí lekce, abych Vám mohla napsat, že už jsem byla třikrát! A dnes potřetí a rozhodně ne dost! Bolí mě sice vždycky celé tělo, je to teda dobrá makačka, ale super! :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út březen 31, 2015 5:08 am Předmět: |
|
|
gratulace at ti to vydrží :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|