Kalistenika - cvičení s vlastní vahou

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kalistenika - cvičení s vlastní vahou  Úvodní stránka -> Trénink -> Kalistenika - cvičení s vlastní vahou
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
B.é.d.a.

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2016 10:57 am    Předmět: Kalistenika - cvičení s vlastní vahou Odpovědět s citátem

Ahoj, nic podobného na téma "kalistenika" jsem tady na foru nenašel, tak zakládám nové téma. Článků po českých webech, ze kterých by se člověk dozvěděl něco víc taky moc neni, tak se ptám tady.

Nějakou dobu (cca 2,5 roku) jsem cvičil s činkama, ale kvůli zranění jsem toho musel nechat. Teď se chci zase ke cvičení vrátit, ale železo nechám zatim radši ležet, proto jsem se rozhodl pro cvičení s vlastní vahou. Nechci to spojovat se "street workoutem" nebo "SebeRevoltou" atd., chci to mít pouze jako alternativu k normální posilce.

Najde se tady někdo, kdo takhle už nějakou delší dobu cvičí a byl by ochotnej poradit? Potřebuju načerpat co nejvíc informací - jakou zvolit intenzitu tréninku, kombinace partií, dělení partií nebo fullbody atd. Cviky už si pak najdu sám třeba na YT.

Díky za každou pomocnou ruku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2016 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem tak cvičil nějakou dobu, co je hlavní pro to, abys měl progress, je trénovat fakt často, kolikrát se trénuje každej den, fullbody, ale podstatný je, že se NIKDY nejezdí do selhání, měl by sis nechat poměrně velkou rezervu. Stanov si nějakej počet shybů, kliků, čehokoliv, co budeš ten trénink cvičit a snaž se to prostě udělat za tu dobu, postupně si ten celkovej počet zvedej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: