|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
konev
|
Zaslal: út květen 12, 2015 2:21 pm Předmět: hubnu, ale nechci |
|
|
Ahoj všichni. Je mi 28 let, měřím 182 cm a vážím 71 kg. Pracuju jako voják z povolání a sem na místě kuchař, tak že každý den vařím. Před 2 lety jsem sloužil na celkem klidném útvaru, kde jsem 3x-4x týdně cvičil v posilce, 2x týdně běhal a vážil sem pro sebe úžasných 80 kg. Jedl jsem tak nějak, jak sem se kde dočetl. Hlavně zdravě. Žádné doplnky sem neužíval. A cca před rokem sem přestoupil k jinému útvaru, kde bohužel funguje jiná mentalita. Sice jsem v kuchyni u jídla, ale každý ráno běháme, po práci jedu na chalupu kterou předělávám, a tak nějak zapomínám na sebe. Ráno jdu do práce, koupím si koblih. V práci si dám vetšinou nějakou zeleninu. Hlavně je tam pořad nějaký pečivo, který do sebe cpu. K povinnému obědu si většinou dávám hovězí, těstoviny, rýže. Doma si pak uvařím brambory a nějaký kuřecí. Tak že můj dotaz je. Poradte mi někdo co mám jíst, když necvičím a pořád hubnu. děkuju za každou radu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
arkan

|
Zaslal: út květen 12, 2015 2:27 pm Předmět: |
|
|
ale každý ráno běháme, po práci jedu na chalupu kterou předělávám, a tak nějak zapomínám na sebe. Ráno jdu do práce, koupím si koblih. V práci si dám vetšinou nějakou zeleninu
To je potom problém přibrat. _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út květen 12, 2015 2:33 pm Předmět: Re: hubnu, ale nechci |
|
|
Hubeni lidi potrebuji silove cvicit, aby pribrali svalovou hmotu a podarilo se jim pribrat.takze si najdi hodinu 2x tydne na trenink a venuj se silovemu treninku, zakladni cviky, tezka vaha.Pokud hubnes, tak asi take malo jis.Kobliha k snidani asi nebude idealni.Zapis si co za den snis , spocti si hodnoty v kalorickych tabulkach a pridej 2.000 kj, za 14 dnu se zvas, pokud nepriberes, zvys o dalsich 2.000. Pokud chces pribrat, musis sahat po energeticky vydatnejsich potravinach.Takze testoviny, ryze, vlocky, banany, jablka, kukurice,hrasek,tucnejsi masa, orechove masla, oleje, susene ovoce, orechy, vejce, ovocne dzusy, mleko.Nehledej v tom vedu.2-3X tydne silovy trenink, 4-5 Jidel, a zbytecne se jinak nehon, a uvidis, ze to pujde.
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
|
| nahoru |
|
 |
konev
|
Zaslal: út květen 12, 2015 4:08 pm Předmět: |
|
|
| sovajs napsal: | Mě třeba zaráží, že profesionální voják si tu stěžuje, že každý ráno běhá |
nezazijes, nepochopis.
|
|
| nahoru |
|
 |
konev
|
Zaslal: út květen 12, 2015 4:48 pm Předmět: Re: hubnu, ale nechci |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Hubeni lidi potrebuji silove cvicit, aby pribrali svalovou hmotu a podarilo se jim pribrat.takze si najdi hodinu 2x tydne na trenink a venuj se silovemu treninku, zakladni cviky, tezka vaha.Pokud hubnes, tak asi take malo jis.Kobliha k snidani asi nebude idealni.Zapis si co za den snis , spocti si hodnoty v kalorickych tabulkach a pridej 2.000 kj, za 14 dnu se zvas, pokud nepriberes, zvys o dalsich 2.000. Pokud chces pribrat, musis sahat po energeticky vydatnejsich potravinach.Takze testoviny, ryze, vlocky, banany, jablka, kukurice,hrasek,tucnejsi masa, orechove masla, oleje, susene ovoce, orechy, vejce, ovocne dzusy, mleko.Nehledej v tom vedu.2-3X tydne silovy trenink, 4-5 Jidel, a zbytecne se jinak nehon, a uvidis, ze to pujde. |
ok, dekuju. Zitra si udělám jídelní lístek na 14 dní. Pokusím se tady někde najít kolik
čeho mam do sebe za den dostat, přidám trochu víc kj, zacnu aspon 2x tydne cvičit a musí to jít.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út květen 12, 2015 5:07 pm Předmět: Re: hubnu, ale nechci |
|
|
| konev napsal: | | vlkisekk napsal: | | Hubeni lidi potrebuji silove cvicit, aby pribrali svalovou hmotu a podarilo se jim pribrat.takze si najdi hodinu 2x tydne na trenink a venuj se silovemu treninku, zakladni cviky, tezka vaha.Pokud hubnes, tak asi take malo jis.Kobliha k snidani asi nebude idealni.Zapis si co za den snis , spocti si hodnoty v kalorickych tabulkach a pridej 2.000 kj, za 14 dnu se zvas, pokud nepriberes, zvys o dalsich 2.000. Pokud chces pribrat, musis sahat po energeticky vydatnejsich potravinach.Takze testoviny, ryze, vlocky, banany, jablka, kukurice,hrasek,tucnejsi masa, orechove masla, oleje, susene ovoce, orechy, vejce, ovocne dzusy, mleko.Nehledej v tom vedu.2-3X tydne silovy trenink, 4-5 Jidel, a zbytecne se jinak nehon, a uvidis, ze to pujde. |
ok, dekuju. Zitra si udělám jídelní lístek na 14 dní. Pokusím se tady někde najít kolik
čeho mam do sebe za den dostat, přidám trochu víc kj, zacnu aspon 2x tydne cvičit a musí to jít. |
Kdyz tak ho sem hod, nekdo ti urcite poradi, ookud to nebude ok.Jinak trenink doporucuju a)drep,bench,pritahy vc vse 5x5 +shyby 3xmax b)predni drep, military press,mt vse 5x5 + kliky na bradlech 3xmax
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|