Caute, potreboval by som pomoct pri jedalnicku od niekoho skusenejsieho. Na zaklade mojej trochy skusenosti a internetu som si jeden zostavil ale potreboval by som ho doladit.
Moja vyska je cca 173cm a vaha 68kg, 21 rokov. Ide mi v podstate o spevnenie svalovej hmoty a trochu chcem zhodit z brucha (najidealnejsie aby bolo vidiet svaly na bruchu, nemusi byt pekac buchet) nakolko som sa posledny pol rok zle stravoval (rozumej 2 jedla denne + sladkosti :D ) a odrazilo sa to na bruchu.
Treningovy plan je nieco na styl cvikov calisthenics, zamerany na spevnenie svalovej hmoty a zvysenie kondicie, cize rozne cviky s vlastnou vahou, 4-5x za tyzden. Robil som kedysi (pred rokom) thajsky box a viem, ze po cca 5 mesiacoch bolo aj bez stravy vidiet rozdiel co sa postavy tyka a to som sa stravoval fakt zle, takze verim ze to nieje krok vedla s tym treningom

.
Jedalnicek:
ranajky: prazenica 4 vajcia na masle 114g + krajec chleba celozrnneho 50g
desiata: cottage 1/2 100 g, mrkva 50g
obed: kuracie/hovadzie maso 250g ,ryza+zelenina 300g
olovrant: tuniak 1/2 80g + cestoviny 200g
vecera: tvaroh 1/2 250g
bcaa: pred a po treningu
protein: 50g (cca 39g b), po treningu
Spolu to dava cca 160g bielkovin co by snad malo na moju vahu stacit. Neviem ako so sacharidmi tie som neratal tam bude mozno treba nieco upravit. Este posledna otazka by bola kedy zaradit trening ale asi skor az niekedy okolo tych 16 00.
Samozrejme cista voda cely den co sa tyka tekutin.
Prosim vyvarujte sa blbych poznamok, ze ked chcem schudnut z brucha tuk, tak pri mojej vahe budem vyzerat ako z koncentraku

. Za kazdu radu vopred dakujem

.