pichnuti v koleni a následné bolesti

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - pichnuti v koleni a následné bolesti  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> pichnuti v koleni a následné bolesti
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wondra

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2015 5:21 pm    Předmět: pichnuti v koleni a následné bolesti Odpovědět s citátem

čau, chci se zeptat na vaše zkušenosti a předem říkám, že půjdu k lékaři. Alei proto se ptám, je kterému.

Při drepech před dvěma měsíci mě prudce zabolelo v levém koleni (ostre pichnuti) které po odložení činky přestalo. drepovat ale vyvolávalo další bolest. dojel jsem ještě klasický mt bez obtíží. koleno nijak nenapuchnulo ani nic podobného.

klidova bolest nebyla, pouze při pokusech o drep se zátěží koleno bolelo (místo směrem dolů až pod českou). takže sem nohy nechal měsíc v klidu a pak jel jen lehké přední drepy s bandazemi. koleno bolelo pozatezove, ale snesitelne.

před dvěma týdny sem šel běhat se psem jem sto metrů do prudkého kopce, bez bolesti) a na druhý den koleno bolelo i při chůzi. od té doby ux mě koleno otravuje i při vyslapavani a schazeni schodů.

zadne otoky ani nic podobného. Osobně tipuju jemne natrhly krizový vaz, podle toho jak to pichlo, ale nejsem odborník že...zároveň vim ze bez artroskopie nic nezjistí.

pokud máte někdo podobnou zkušenost tak dejte prosím vědět. případně kdo zná dobrého ortopeda v brne:) Diky
ygg

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2015 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle se mi na natržený LCA moc nezdá ..... což samozřejmě prd znamená.

Zbytek sis odpověděl sám a zcela správně ... sehnat dobrého ortopeda a zbytek nechat na něm. S Brnem by ti tu myslím pár lidí pomoci mohlo, kriplů z něj tu je dost .

Rychle na stránku:

Přejdi na: