|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
19losos94
|
Zaslal: so červenec 04, 2015 4:37 pm Předmět: Odpočinok |
|
|
Ahojte.
Chcel by som si dať pár dní (týždňov? )odpočinok od tréningu. Nech si telo poriadne odpočinie a naberie nové sily.
Preto by som sa rád poradil, ako dlho odporúčate si dať pauzu, keďže je to samozrejme dosť individuálna záležitosť tak skôr by ma zaujímalo ako dlho si dávate pauzu vy, ak dávate.
Dik.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eraZ
|
Zaslal: so červenec 04, 2015 8:12 pm Předmět: |
|
|
záleží od toho ako unavene sa cítiš, v akom stave máš kĺby, šlachy atď... Mne sa napríklad stalo že po poslednej objemovke som sa cítil úplne na šrot všetky úpony, kĺby všetko som cítil, že dostalo zabrať tak som dal mesiac free, nie ale úplne free, ale prvý týždeň asi úplne free, potom som nejaké dva týždne šiel len také ľahké tréningy kde som precvičil celé telo ale nešiel som ťažké váhy skôr som zaťažoval svaly stopkami ale precítením atď a potom ešte jeden týždeň úplne free, telo si krásne oddýchlo šlachy, úpony, kĺby tiež a potom som sa pustil do diéty. Teraz plánujem po diéte opäť dať aspoň nejaký takýto podobný mesiac oddychový pred objemom... A osobne zaraďujem aj v tréningovom období vždy keď cítim, že telo už nestíha regenerovať a je unavené, tak zaradím vždy, týždeň úplného voľna od tréningu, telo zregeneruje a potom nabehnem znovu. A počas toho voľna sa častokrát aj forma zlepší, svaly sa oživia atď...
|
|
| nahoru |
|
 |
19losos94
|
Zaslal: so červenec 04, 2015 8:58 pm Předmět: |
|
|
Práve kvôli únave to chcem zaradiť. V poslednej dobe sa cítim strašne slabý a na tréningy sa občas musím donútiť. Po tréningu jedlo a tak hodina-dve spánok, čo sa mi nikdy nestávalo...  Keď sa už rozbehnem, tak počas tréningu je to OK, ale potom ... Jednak som viac-menej teraz finišoval postupnú pomalú diétu, takže aj ten kalorický deficit určite robí svoje.
Plánujem, si na začiatok dať tak 2-3týždne úplne voľno, uvidím čo bude potom.
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
Zaslal: so červenec 04, 2015 9:23 pm Předmět: |
|
|
Ja tiež momentálne finišujem štvormesačnú diétu, tento týždeň už je posledný, dokopy 18 týždňov trvala diéta a posledných 5 týždňov som musel skĺbiť tréning štyrikrát týždenne, brigádu PO-PIA manuálna práca, plus po brigáde manuálnu prácu doma a diétu a posledné dva týždne už to tiež začínam dosť cítiť a tento posledný ani nehovorím, celý týždeň som šiel na 50 a menej gramov sacharidov a posledné dva tri dni už je pre mňa problém aj vyjsť hore schodmi alebo sa s niekým rozprávať  A je to tak pred tréningom sa cítim, že ma položí aj rozcvička ale po dvoch troch sériách sa to rozbehne a potom to už ide no a potom zase únava ale to je v diéte podĽa mňa prirodzené, ale po diéte určite oddych treba zaradiť, myslím, že tá únava, ktorú v sebe držíš by sa potom určite prejavila a oveľa negatívnejšie ako teraz...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|