Objem

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objem  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Objem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michal92

PříspěvekZaslal: so srpen 08, 2015 8:07 pm    Předmět: Objem Odpovědět s citátem

Ahoj všichni, jsem začátečník a nevím si rady. Je mi 23 let, vážím 69kg, měřím 170cm. Cvičím 3 měsíce a rád bych nabral svalovou hmotu - objem, ale moc se mi to nedaří, hlavně hrudník. Zároveň bych se potřeboval zbavit lehké vrstvy tuku okolo břicha. Můj jídelníček: ráno - 2 kusy celozrnného pečiva, sýr, šunka, rama, zelenina ... svačina - jogurt ... oběd: maso + rýže/brambory ... před tréninkem: banán ... po tréninku: gainer, za hodinu protein ... večeře: podobná snídani. Cvičím 3-4x týdně po hodině - doma. Vzhledem k tomu, že pracuju na 3 směnný provoz, je to trošku náročnější jak se stravou tak hlavně s tréninkem a velkou únavou.

Uvítám jakékoliv rady, jak ohledně jídelníčku, tak ohledně cvičení.

Díky moc,

Michal
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DeathFish

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2015 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cau .. odprosti se vet typu HLAVNE HRUDNIK..chces nabrat svaly.. a to samozrejme na celem tele..ne jen hrudnik..

za 3 mesice nemuzes nadavat ze se ti nedari jeto jen zlomek casu .. jestli chces svaly budes tomu muset venovat roky...¨¨

jidelnicek je taky celkem bida.. mas jen jedno maso za den .. zadne vajicko tvaroh.. s peciva,ramy,a jogurtu nenarostes ...jinak na gainer se vyser kup si levny maltodextrin a dej s proteinem hned po trenalu a do 45 min pak hned zase maso/ryze a ke kazdemu jidlu pridej arasidy a k masu oliv olej .. tuk ktery je taky potrebny nemas zadny
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: