Divný pocit na kolenu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Divný pocit na kolenu  Úvodní stránka -> Trénink -> Divný pocit na kolenu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
skullicek2

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2015 12:26 am    Předmět: Divný pocit na kolenu Odpovědět s citátem

Při dělání hackenových dřepů mám na vnější straně kolena (spodní část) divný pocit. Je to něco mezi šimráním,tlakem a mírnou bolestí a po dodělání dřepů se mi na kůži vyjeví červený obtisk, který vypadá jak obtisklé žíly.
Koleno normálně nebolí, ale občas v něm i mimo posilovnu cítím mírný tlak.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Princ

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2015 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S konkrétním problémem ti neporadím, to asi až nějaký svalnatý fyzioterapeut s velkým deadliftem

Obecně: jak vypadá tvůj trénink nohou? Máš dost silný zadek a hamstringy? Jak vypadá tvá technika? Jakou korektivní práci (prehab) zařazuješ?

Hacken dřepy mohou být rizikové, klidně bych je nahradil třeba bulharskými dřepy.
Draper

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2015 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pripada mi uplne nesmyslne a zbytecne pres internet resti bolesti tak slozitych mechanismu jako jsou ramena , kolena a dalsi casti pohyboveho aparatu. Tech pricim muzou byt desitky a zrejme jen saman ti tu zvladne udelat diagnozu na zaklade nejakeho popisu bolesti.
skullicek2

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2015 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No dávám nohy co nejvíc nahoru a potom jdu do úhlu 90 stupnů a dole mně začíná ten divný pocit na kolenu. Někdy i na obou.

Rychle na stránku:

Přejdi na: