|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Maerlyn0

|
Zaslal: po červenec 13, 2015 9:50 pm Předmět: Fyzioterapeut - kraj Vysočina (případně Brno) |
|
|
Neví někdo o dobrém fyzioterapeutovi v kraji Vysočina, nejlépe někde kolem Velkého Meziříčí? Jedná se o řešení dlouhodobějších problémů s páteří, za každou radu budu moc vděčný.
EDIT: V úvahu přichází i Brno, kdybyste o někom věděli.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
KubaK
|
Zaslal: st červenec 15, 2015 11:17 am Předmět: |
|
|
Já zkusil 3 ortopedy ve Zlíně, pak jsem se dostal k martínkové do Brna. Byla fizio českého olym. týmu myslím v Londýně? Je to sportovní ortoped, takže věta nesportujte u ní nezazní. Řekla co dělat a nedělat, abych sportovat (s určitým rizikem) mohl. Tak kde ostatní doporčuvali rotoped, plavání, řekla ona že silový trénink v posilovně nenahradí nic, takže abych nohu zesílil, tak mám normálně makat v posilce. Navíc to bylo poprvé, co jsem u nějakého ortopeda strávil víc jak 15 minut, opravdu vše změřila, zkontrolovala postoj, pohyb, různé chvaty atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 11:50 am Předmět: |
|
|
Brno: Roman Koubík (zdejšího nicku Poman)
s Tebou udělá takový věci, žes to ještě neviděl. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 2:31 pm Předmět: |
|
|
k pomanovi jdu snad v pátek, moc se netesim na zhodnocení zkriplenosti:D ale pomoct už potřebuju, to zase joo _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 2:54 pm Předmět: |
|
|
Ještě bych dodal důležitou informaci, a to, že se nejedná o mě, ale o moji přítelkyni, která má problémy se zádama od mala, má náběh na skoliózu ale hlavně nějak posunutý obratle z hyperlordózy, úplně přesně se v tom nevyznám, každopádně ji ty záda občas bolí a je potřeba to řešit, než se to zhorší. Já jí samozřejmě poradil základní věci posilovat břicho a zadek, protahovat záda, atd., ale problém je hlouběji.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Ještě bych dodal důležitou informaci, a to, že se nejedná o mě, ale o moji přítelkyni, která má problémy se zádama od mala, má náběh na skoliózu ale hlavně nějak posunutý obratle z hyperlordózy, úplně přesně se v tom nevyznám, každopádně ji ty záda občas bolí a je potřeba to řešit, než se to zhorší. Já jí samozřejmě poradil základní věci posilovat břicho a zadek, protahovat záda, atd., ale problém je hlouběji . |
klidně detailněji:D[/b] _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 6:05 pm Předmět: |
|
|
Nemáte někdo na Pomana email nebo jiný kontakt? Nevím, jak moc čte PM tady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 6:10 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Nemáte někdo na Pomana email nebo jiný kontakt? Nevím, jak moc čte PM tady. |
Mama odskouseno, ze minimalne jednou za 2 dny PM cte.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 6:22 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Nemáte někdo na Pomana email nebo jiný kontakt? Nevím, jak moc čte PM tady. |
Mama odskouseno, ze minimalne jednou za 2 dny PM cte. |
Ok, díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 6:37 pm Předmět: |
|
|
Klid lidi, Poman je neco jako buh, vsechno vidi, jen na nej nesmite tlacit, ma toho moc :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 6:48 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Klid lidi, Poman je neco jako buh, vsechno vidi, jen na nej nesmite tlacit, ma toho moc :D |
však já na něj nespěchám, jen bych byl nerad, kdybych třeba pak marně čekal, než si přečte PM nebo tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|